HKÜ, 15 Temmuz ruhunu fotoğraflarla yaşatacak

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İletişim Fakültesi tarafından, 15 Temmuz ve sonrasını anlatan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik" temalı fotoğ...

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İletişim Fakültesi tarafından, 15 Temmuz ve sonrasını anlatan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik" temalı fotoğraf yarışması düzenlenecek. Üniversite öğrencilerinin başvurabileceği yarışmada, ödül kazanmaya hak kazanan tüm öğrencilere ödülün yanı sıra başarılarını simgeleyen bir sertifika verilecek.

15 Temmuz Ruhu Fotoğraflarla Yaşatılacak

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün üçüncü yılında üniversite öğrencilerine “15 Temmuz Tasarım Yarışması” ile 15 Temmuz’u anlatan afişler tasarlama imkânı sunan HKÜ, darbe girişiminin dördüncü yılında da üniversite öğrencilerine , 15 Temmuz ve sonrasını anlatan fotoğrafları sergiletme şansı sunuyor. 15 Temmuz darbe girişimine karşı milletin kahramanca direnişinin ve mücadelesinin fotoğraflar la anlatılacağı yarışmanın teması; demokrasi ve milli beraberliği anlatan haber, anı veya etkinliklere ait fotoğraflar olabileceği gibi, tamamen sembolik kompozisyonlardan da oluşabilecek.

Dereceye Giren Yarışmacılara Ödül ve Sertifika Verilecek

HKÜ İletişim Fakültesi tarafından düzenlenecek y arışmaya; üniversitelerin önlisans , lisans ve yüksek lisans programlarında öğrenim gören öğrencileri başvuru yapabilecek. Yarışma ödülü olarak ; birinci olan yarışmacı 1.500 -TL, ikinci 1.000 -TL , üçüncü: 750 – TL ve mansiyon ödülünü kazanan yarışmacı ise 500-TL ile ödüllendirilecek.

Son başvuru tarihi 01.09.2020 olan fotoğraf yarışmasında katılımcılar, başvuru ve detaylı bilgi için; https://if.hku.edu.tr/ilanlar/15-temmuz-demokrasi-ve-milli-beraberlik-temali-fotograf-yarismasi-hk/ adresini ziyaret edebilir.

17 Tem 2020 - 09:12 - Kültür & Sanat

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.