Herkesten özür diliyorum

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Sumudica, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu.

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica sezonun ilk haftasında Fenerbahçe’ye karşı çok kötü oynadıklarını ve mağlup olduklarını söyledi. Rumen teknik adam tüm camiadan özür dileyerek, takımın çabuk ayağa kalkacağını ve başarılı sonuçlar alacağının sözünün verdi.

Karşılaşmanın ardından konuşan Marius Sumudica "Çok kötü oynadık, bunu söyleyebilirim. İlk 3 maçın çok zor olacağını biliyorduk ve buna hazırlanmıştık. 17 transfer yaptık. 5-6 oyuncu arkadaşımız son 10 günde katıldı aramıza. Maalesef takım toplandıktan sonra hazırlık maçı oynayamadık birbirlerini tanıyamadılar. Bu ligde oynayan sadece 2 oyuncu vardı Günay ve Kana Biyik. Bir günde takımı hazırlamak çok zor oluyor. Bu yüzden de 3 stoperle başladım oyuna, maçtan çekiniyordum. Bekleri ve kanatlarının çok güçlü olduğunu biliyordum. Kanatları kapatmak istedim ama beceremedik" diye konuştu.

“BENİM HATAMDI”

Ligde çok yeni bir takım olduklarını belirten Sumudica, "Dünyanın her yerinden oyuncularımız var bunu hazırlamak zor olacak. Biraz zamana ihtiyacımız var. Bir oyuncu daha katıldı aramıza onu adını da yazamadık listeye biraz geç geldi. Benim elimde de sihirli bir değnek yok 4-5 günde takımı hazırlayamadım. Takımın bütün taraftarlarından ve şehirden özür diliyorum asla oyuncularım hakkında medyanın önünde kötü konuşmayacağım, benim hatamdı. Ama her geçen gün beraber bir aile ortamı oluşuyor, oyuncularıma inanıyorum. 2 sene önce Türkiye'ye geldiğimde ilk maçımda Galatasaray'a karşı 4-0 kaybetmiştim ve sonradan yükselmiştik 30 puan almıştık. Şimdi artık herkesin atağa geçmesi ve her şeyi yapması gerekiyor. Önümüzde pazartesi günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçı var ve kazanmak istiyoruz" dedi.

"KARİYERİMDE BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

17 yıllık kariyerinde hiçbir maçta 20 dakika içinde 3 penaltı görmediğini söyleyen Sumudica, "İlk penaltıda izledim hiçbir şey yoktu. Bu sebepten dolayı kaybetmedik ama hakemler hakkında konuşmak istemiyorum. Takımın içindeki sıkıntıları çözmeye çalışacağım. Bu sıkıntıları 1 haftada atlatıp önümüzdeki maçı kazanmak istiyorum. Takımı ve oyuncuları motive etmekti amacım buraya gelecekken zor olacağını biliyorduk ve öyle oldu. Ben 20 yıllık kariyerimde hiçbir zaman böyle bir şeyle karşılaşmadım 20 dakika içinde 3 tane penaltı çalındı. Bilmiyorum belki lig tarihinde böyle bir şey ilk defa oldu. Hakemin hatası yok burada tabii ki bizim hatamız. Rakip takım için de 3 penaltıyla maça başlamak iyi oldu" şeklinde konuştu.

"BAŞARI İÇİN SÖZ VERİYORUM"

Rumen teknik adam sözlerini şöyle tamamladı: "Katar'da Avrupa'da çok saçma bir düşünce var buranın çok kolay olduğunu düşünüyorlar. Ben bu ligin çok zor olduğunu biliyordum ve bunun için buraya geldim. Bir maç kaybettik bu utanç bizim için, bu bir gerçek. Kariyerimde böyle 2 defa 5 yediğimiz maç yok. Ben bunu geçip atlatacağım. Futbolcuların arasındaki ilişkiyi güçlendireceğim. Milli takım arasında kadar Gençlerbirliği ve Sivas maçı var. Her şeyi yapacağız puan ve puanlar almak için. ve daha sonra siz de çok farklı bir Gazişehir göreceksiniz, burada onlarca gazetecinin önünde size söz veriyorum."

19 Ağu 2019 - 23:55 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.