Hakan Çakıcı’ya DEİK’te önemli görev

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) İş Konseyleri Seçimli Genel Kurulu İstanbul'da gerçekleştirildi. İş İnsanı Hakan Çakıcı Avustralya, Mozambik ve Çad İş Konseylerinin Yürütme Kurulu Üyeliği görevine seçildi.

İki yılda bir düzenlenen DEİK İş Konseyleri Seçimli Genel Kurulu kapsamında DEİK üyelerinin katılımları ile toplam 2 bin 530 oy kullanıldı. Toplam 145 İş Konseyi'nin Seçimli Genel Kurulu, aynı gün eş zamanlı yapılarak, İş Konseylerinin yeni Başkanları ve Yürütme Kurulu Üyeleri seçildi.

HAKAN ÇAKICI AĞIRLIĞI

İŞ Konseyleri’nde, Gaziantep ve Kilis Sanayicilerinden Başarılı İş Adamı Hakan Çakıcı aday olduğu genel kurulda, Avustralya İş Konseyi Asil Yürütme Kurulu Üyeliği, Mozambik İş Konseyi Asil Yürütme Kurulu Üyeliği ve Çad İş Konseyi Asil Yürütme Kurulu üyeliği görevlerine seçildi. Hakan Çakıcı, seçimin hemen ardından tebrikleri kabul ederken, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

İş Konseylerinin yeni başkan ve yürütme kurulları 2 yıllık çalışma dönemi için göreve geldi. 145 İş Konseyinin 121'inde mutabakat ile tek liste ile seçime girerken, 24 İş konseyinde de seçim yarışı yaşandı. Bu dönem 19 Kadın İş Konseyi Başkanı seçildi.

18 Oca 2020 - 00:02 - Ekonomi

Mahreç  Hüseyin Küpeli


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

10

Adnan kay. - Artık siyasette görmek dileğimizle saygılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 00:02
09

Kamil Kınacı - Karakter sahibi, çizgisini bozmayan, dürüst, kişiliğiyle nadir insanlardan duruşu güven veren, sözünü söyleyen sözünü dinleten kardeşimiz. Hayırlı olsun başarılar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 00:02
07

Önder Durmaz - Gaziantep ve Kilis başta Türkiye' de örnek alınacak iş adamı söz sahibi arkadaşımız. Ben Ankara' da tanışmıştım tebrik ederim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 00:02
06

Serkan Yiğit - Allah başarılarınızın devamını getirsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 00:02
05

Ali Bayramoğlu - Kardeşimi birebir tebrik ettim buradanda tebrik ediyorum. Allah yolunu açık eylesin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 00:02
04

Serdar Fırıncı - Hakan Çakıcı başarı güç ile yakışan abimiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 00:02
03

Gökhan Sağlamer - Hayatta örnek aldığım idolüm büyüğüm ağabeyim. Allah hayırlı bereketli eylesin İnşallah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 00:02
01

Sermet Kaçan - Allah böyle karakterli dürüst kendini bilen net güçlü adamları çevremizden eksik etmesin. Bu memlekette iyi ki varsın Hakan Çakıcı abim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 00:02