GTB Başkanları Kurban Bayramını kutladı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en güzel örneklerinin yaşandığı müstesna günler olduğuna vurgu yapan GTB Başkanları, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yüce dinimizin bize en güzel hediyelerinden biri olan Kurban Bayramı'na milletçe ulaşmanın sonsuz huzur ve manevi mutluluğunu bir arada yaşıyoruz. Yaklaşık 1,5 yıldır dünya genelinde etkisini gösteren salgın hastalık nedeniyle Ramazan Bayramlarımızı sevdiklerimizden uzak buruk bir sevinç içerisinde idrak etmek zorunda kalmıştık. Bu bayram inşallah pandemi tedbirlerine de uyarak Kurban vazifemizi ruhuna en uygun şekilde milletçe hep birlikte yerine getireceğiz. Hakk’a teslimiyetin ve kulluk vazifemizin en güzel örneklerinden biri olan Kurban Bayramı, özü itibariyle insanlığa dostluk , kardeşlik ve yardımlaşma ve dayanışmanın önemi hakkında çağrıda bulunmakta. Bu nedenle binlerce yıldır kök saldığımız topraklarda bizi biz yapan en özel değerlerimizin başında bayramlarımız gelmektedir. İnanç ve ruh birliğimizi güçlendiren , gönüller arasında sarsılmaz sevgi ve kardeşlik köprüleri kuran bayramlarımızı bu bağlamda gönül birlikteliklerini daha da sağlamlaştırmak için bir fırsat olarak görmeliyiz. Unutmamalıyız ki millet olmanın en temel gayesi ortak duyguları paylaşmak ve bunları birlikte yaşamaktan geçer. Bu sebeple, böylesi mübarek ve kutlu zaman dilimlerini kendimize fırsat bilerek, kimsesizlere ve yardıma muhtaç kardeşlerimize yardım elimizi uzatarak bu mukaddes günlerin manevi ortamını hep birlikte yaşamalıyız. Bu duygu ve düşünceler içerisinde pandemi kurallarına riayet ederek ulusça birlikte kutlayacağımız nice bayramlar temennisiyle, başta Gaziantepli hemşehrilerimiz olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz."

19 Tem 2021 - 04:21 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.