GKV’de Çılgın Çoraplar ve Eldivenler Etkinliği

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında ana okulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen iki ayrı etkinlikte öğrenciler bir yandan eğlenirken bir yandan da yeni kelimeler öğrenerek yabancı dil alanındaki kazanımlarını sürdürdü.

Yabancı dil eğitimini okul öncesi eğitimle başlatarak bir birinden farklı etkinliklerle öğrencilerin hem dil öğrenmesini hemde eğlenmesini sağlayan bir çok etkinliğe imza atan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında ana okulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen iki ayrı etkinlikte öğrenciler bir yandan eğlenirken bir yandan da yeni kelimeler öğrenerek yabancı dil alanındaki kazanımlarını sürdürdü.

GKV Özel Anaokulu 5 yaş gurubu öğrencileri için düzenlenen Çılgın Çoraplar, 6 yaş ilkokul hazırlık öğrencileri için ise Eldiven Günü etkinliği dikkat çekti. Öğrencileri hareket gerektiren ve öğrenmeyi motive eden TPR metodu kullanılan etkinliklerle güzel bir deneyim yaşayan öğrenciler yeni kelimeler öğrenip dinleme ve konuşma becerilerini geliştirirken etkinlikler kapsamındaki resim çalışmalarıyla da görsel sanatlardaki yeteneklerini ortaya koydular. GKV Özel Okulları İngilizce öğretmenleri tarafından hazırlanan ve uygulanan birçok aktivitede aktif rol alan öğrenciler bir yandan eğlenirken bir yandan da öğrenmenin keyfini sürdüler.

Okul genelinde pandemi kurallarının büyük bir hassasiyetle uygulandığını ve okul öncesi eğitimde öğrencilere daha fazla deneyim kazandırmak amacıyla bir çok etkinliğin kurallar çerçevesinde gerçekleştirildiğini ifade eden GKV Özel Anaokulu Müdiresi Selda Bozkurt gerçekleştirilen etkinliklerde yabancı dil öğrenme eğiliminin hızla arttığını ve öğrencilerin her etkinlikte bir çok yeni kelime öğrendiğini ifade ederek etkinliklerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini sözlerine ekledi.

22 Şub 2021 - 09:33 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.