Gaziantep'te yasağa uymayan meclis üyesine ceza kesildi!

Gaziantep'te kısıtlamaya rağmen ziyaret ettiği mezarlıkta çektiği fotoğrafını paylaşan Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Deveci'ye para cezası kesildi. S...

Gaziantep'te kısıtlamaya rağmen ziyaret ettiği mezarlıkta çektiği fotoğrafını paylaşan Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Deveci'ye para cezası kesildi.

Sosyal medyada yer alan iddialara göre, Gaziantep'te Ramazan Bayramı'ndan bir gün önce uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen anne ve babasının mezarını ziyaret eden Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Deveci, mezarlıkta çektiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Fotoğrafı gören Gaziantep Valisi Davut Gül'ün talimatı ile harekete geçen İl Hıfzısıhha kurulu tarafından Belediye Meclis Üyesi Deveci'ye sokağa çıkma kısıtlamasına uymadığı gerekçesiyle 3 bin 150 TL para cezası kesildi.

26 May 2020 - 00:52 - Gaziantep Haber

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Nihat Şahin - Bazı gelişmiş ,gelişmekte olan ve gelişmemiş ülkelerde sokağa çıkma yasağı olmamasına rağmen insanlar kendilerince sokağa çıkma yasağı uygulamakta. İhtiyacı varsa, kurallara uyarak süraatle gidip alışverişini yapıp evine dönmekte.

Son sokağa çıkma yasağından bir gün önce aracımla Şenyurt caddesi civarından evime gidiyordum. Gördüğüm manzara tam bir felaket. Sanırım manav değil di ama sanki üreticiden müşteriye direk olarak ucuz satış yapılan bir yerdi ve kıyamet kadar maskeli/maskesiz, genç/yaşlı ve çoluk çocuk adeta bedava dağıtılıyorcasına ve sanki virüs yokmuşcasına hücum ediyorlardı. Bir başka yerde kaldırımda uzanmış sigara içerek sohbet eden 20 civarında iş bekleyen Suriye'li gençler 3 metre kareye sığmış ve maskesiz durumda idiler. Yani Emniyet ve Zabıtanın da işi çok zor, müdahale edilecek gibi değil, şayet edilse herhalde dayak yerlerdi. Bu böyle olmaz ve olmayacak. Bir an önce huzura kavuşmak için ya böyle yapmaya devam ederek öleceğiz ya da kurallara uyup yaşayarak huzur bulacağız. Her bir bireyin kendini Kolluk güçlerinin yerine koymasını tavsiye ederim, kurallara uymayanı uyaralım. Bu çoluk çocuğumuz için, ilimiz için,devletimiz için ve nihayette dünya için yapılması gereken bir zorunluluktur. Allah sonumuzu hayırlara yorsun inşallah...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 00:52