Gaziantep’te otel inşaatında çökme

Gaziantep'te bir otel inşaatında çökme meydana geldi. Olay esnasında işçilerin inşatta bulunmaması faciayı önledi. Olay, Şahinbey ilçesi Konak Mahall...

Gaziantep'te bir otel inşaatında çökme meydana geldi. Olay esnasında işçilerin inşatta bulunmaması faciayı önledi.

Olay, Şahinbey ilçesi Konak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, inşaatı 2019 yılında başlayan otelin yapım çalışması sürerken bu sabah saatlerinde çökme meydana geldi. İnşaatın 4. katında beton dökümü için hazırlanan kalıpların çöktüğü olayda can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi. Olayın ardından inşaat alanına gelen işçiler enkazın kaldırılması için çalışma başlattı.

06 May 2021 - 16:35 Gaziantep- Gaziantep Haber

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.