Gaziantep’te o polis memuru görevden uzaklaştırıldı

Gaziantep Valiliği geçtiğimiz haftalarda bir olaya karışan polis memurunun soruşturmanın selahiyeti açısından görevden alındığını duyurdu. Valilikten...

Gaziantep Valiliği geçtiğimiz haftalarda bir olaya karışan polis memurunun soruşturmanın selahiyeti açısından görevden alındığını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimizde 11 Mayıs 2020 tarihinde, tutanaklara yaralamalı trafik kazası olarak geçirilen polis memuru M.K‘nin de karıştığı bir olay meydana gelmiştir. Olayın meydana gelişinden bir süre sonra Polis Memuru M.K. hakkında kazaya karışan E.A. tarafından ifade verilmiş ve tutanaklara geçirilenkaza dışında çeşitli olayların vuku bulduğuna dair iddialarda bulunmuştur.

Bahse konu olayla ilgili şikayette bulunan Müşteki E.A’nın ifadesi ni vermesinin hemen ardından Polis Memuru M.K. hakkında Cu m huriyet Savcılığı tarafından adli soruşturma ile birlikte idari soruşturma başlatılmış ve Polis Memuru M.K. soruşturmanın selahiyeti açısından görevinden uzaklaştırılmıştır."

29 May 2020 - 19:50 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.