Gaziantep'te huzur operasyonu

Gaziantep'te son 24 saatte yapılan huzur operasyonlarında 255 şüpheli şahsa adli ve idari yönden işlem yapıldı.

Gaziantep'in Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde 19-20 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılan operasyonlarda 255 şüpheli şahsa adli ve idari yönden işlem yapıldı. Son 24 saatte yapılan çalışmalar neticesinde uyuşturucu konusuyla ilgili 40, hırsızlık konusuyla ilgili de 11 şüpheli şahsa adli işlem yapıldı. Ayrıca 22 aranan şahıs yakalanırken toplam 182 şüpheli şahsa da kabahatler kanunundan işlem yapıldığı belirtildi.

Çok sayıda uyuşturucu ve suç aleti yakalandı.

Yapılan çalışmaların ardından 435.39 gr metamfetamin, 17 gr eroin, 31 gr esrar, 13.67 gr bonzai, 15 adet uyuşturucu hap, 0,93 gr jamaika, 4 adet tabanca, 2 adet tüfek, 3 kuru sıkı tabanca, 2 adet bıçak, 1 adet havai fişek, 50 gram çalıntı altın, 1 hacizli yakalamalı araç ile hacizli yakalamalı motosiklet ve 1 adet çalıntı araç ile bisiklet ele geçirildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.