Gaziantep’te doktorlara operasyon

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlatmış olduğu nitelikli dolandırıcılık ve evrakta sahtecilikle ilgili olaya adı karışan Gaziantep’te Kamu has...

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlatmış olduğu nitelikli dolandırıcılık ve evrakta sahtecilikle ilgili olaya adı karışan Gaziantep’te Kamu hastanelerinde ve Üniversite hastanesinde çalışılan aralarında doktor ve sağlık çalışanlarına yönelik yapılan operasyonda çok sayıda gözaltı var.

Haber merkezine gelen son dakika bilgilerine göre; Şanlıurfa merkezli sağlık çalışanlarına yönelik flaş operasyonda evrakta sahtecilik, sahte rapor tanzim etmek suretiyle, sahte emeklilik, bakım maaşı ve ÖTV’de indirim alarak araç almak işlerinde kullanınlan çok sayıda rapor düzenledikleri yönünde yapılan ihbarları değerlendiren Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlar ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Gaziantep’te aralarında doktor ve sağlık çalışanlarının gözaltına alındığı öğrenildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandas - Allah kahretsin bu şekilde sağlık çalışanlarını ve doktorlarını bu özellikle tıp fakültesindeki kendini insanlardan sozde usttun goren gerizekalı doktorlar bir an önce gönderilmesi lazim meslekten okumuşlar ama insan olamamışlar. Para avcıları doyumsuz doktorlar kahretsin allah sizi her doktoru değil tabi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ocak 09:02