Gaziantep'te bağ evine film gibi operasyon

Gaziantep'te, sahte içki üretildiği belirlenen bağ evine film gibi bir operasyon yapıldı. Operasyonda çok miktarda sahte alkol ve alkol yapımında kull...

Gaziantep'te bağ evine film gibi operasyon
Haber albümü için resme tıklayın

Gaziantep'te, sahte içki üretildiği belirlenen bağ evine film gibi bir operasyon yapıldı. Operasyonda çok miktarda sahte alkol ve alkol yapımında kullanılan malzeme ele geçirilirken, 5 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Video Galeri Gaziantep polisinden bağ evine film gibi sahte içki operasyonu

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şahinbey ilçesi Burç Karakuyu Mahallesi'nde sahte alkol üretimi yapılan bir bağ evine operasyon yaptı. Film sahnelerini aratmayan operasyonda yapılan aramalarda 79 litre dökme viski, 60 litre etil alkol, 434 adet üzerinde çeşitli içki markaları bulunan boş şişe, 900 adet çeşitli içki markalarına ait etiket ve 5 kilogram alkol yapımında kullanılan eritilmiş şeker ele geçirildi.

Operasyon sırasında yakalanan 5 şüpheli şahıs hakkında yasal işlemlere başlandığı belirtildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.