Gaziantepspor sevgisi bitmiyor

Gaziantepspor için ayaklanan binlerce taraftar formalarını giyerek desteklerini dile getiriyorlar. Mutlu Özpineci’nin yeniden kulübün başkanlığını alm...

Gaziantepspor için ayaklanan binlerce taraftar formalarını giyerek desteklerini dile getiriyorlar. Mutlu Özpineci’nin yeniden kulübün başkanlığını alması için mahkemenin gerekçeli kararı açıklanırken bundan dolayı ise taraftarlar heyecanla Gaziantepspor’un eski günlerine yeniden dönmesini bekliyorlar. Binlerce taraftar sandıktan formalarını çıkararak Gaziantepspor aşkını yeniden büyütmeye devam ediyorlar.

28 Tem 2021 - 08:05 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

gkhn - Dort gozle, hasretle bekliyoruz. Yillardir futbol izlemeyi biraktim. Icim aciyor. Ama eninde, sonunda birisi cikip kurtaracak Gazaiantepsporúmuzu. Daima Gaziantepspor...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Temmuz 08:05