Gaziantepliler İstanbul'da yüzbinleri ağırlamaya hazırlanıyor

Gazianteplilerin İstanbul’daki Yiyecek İçecek Şenliği Yarın Başlıyor.

İstanbul Gaziantepliler Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 19. gerçekleştirilecek olan Gaziantep Yiyecekleri Şenliği için birçok Gaziantepli firma seferber olurken ürünlerini ve markalarını tanıtmak isteyen kurum ve kuruluşlar 20-21-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Ataşehir Migros Genel Müdürlüğü yanında yer alan etkinlik alanında gerçekleştirilecek olan 19. Gaziantep Yiyecekleri Şenliği için son hazırlıklar da tamamlandı.

İstanbul’da geçekleştirilen en önemli kültürel etkinlik olarak nitelendirilen şenlik Gaziantepliler kadar İstanbul’da yaşayan ve her yıl bu şenliği ziyaret ederek etkinliklerinden yararlanan İstanbullularında büyük beğenisini kazanıyor. Gaziantep’e ait yiyecek ve içeklerin satışa sunulduğu şenlik kapsamında konserler ve çeşitli yarışmalara da yer veriliyor. İstanbulluların merakla beklediği festivalin dolu dolu geçmesi için gerekli bütün hazırlıkların tamamlandığı ifade edilirken bu yıl iki yüz bine yakın ziyaretçi bekleniyor.

İstanbul Gaziantepliler Derneği Başkanı Oya Öztan Peker “19. Gaziantep Yiyecek İçecek Şenliğiyle ilgili hazırlıklarımız büyük bir hızla sürüyor. Katılımcıların yoğun ilgisini görüyoruz. Tanıtım için büyük bir fırsat olarak değerlendirdiğimiz bu etkinlik kapsamında bu yıl ziyaretçi rekoru kırmayı hedefliyoruz. Gaziantepli firmalar ürünlerini ve markalarını tanıtmak amacıyla yoğun ilgi gösteriyor. Bütün Gazianteplileri ve Gaziantep’e gönül verenleri ve bu kültürü yerinde tanıyıp tatmak isteyenleri 20-21-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Ataköy Migros Genel Müdürlüğünün yanında yer alan etkinlik alanında gerçekleştirilecek etkinliğimize bekliyoruz. Şenliğimiz her gün saat 09.00 ile 21.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Şenliğimize Gaziantep başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından çeşitli meslek kuruluşlarından konuklarımızın katılmasını bekliyoruz” dedi.

19 Eyl 2019 - 12:02 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.