Gaziantep'in ölüm yolu hayat yolu olacak

MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan tarafından, trafik kazalarına dikkat çekilerek gündeme getirilen ve ölüm yolu diye adlandırılan Gaziantep-Nurdağı arasındaki yol 2020 yatırım bütçesine alındı.

Taşdoğan’ın “Ölüm yolu” olarak nitelendirdiği, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdiği, birçok kez TBMM de gündeme taşıdığı en son olarak, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu‘nu ziyaret ederek takibini yaptığı, Gaziantep-Nurdağı ölüm yolu, en sonunda 2020 yılı yatırım bütçesinde alındı.

MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan artık bu yolun korkulu bir yol olmaktan çıkacağını belirterek, “Yatırım bütçesine alınması ile birlikte ölüm yolu olarak nitelendirdiğimiz Gaziantep-Nurdağı yolu hayat yoluna dönüşecektir. Birçok köy yoluna bağlantılı olan bu yolu umutla bekleyen vatandaşlarımıza müjde olarak verebiliriz. Birçok kez dile getirdiğimiz bu yol, o bölgeden seyahat eden vatandaşlarımızın korkulu rüyası olmuştu. Bu yolla birlikte, Artık korkular son bulacak sadece Gaziantep-Nurdağı arası kısalmayacak, İslahiye Hatay, İskenderun istikametine giden, gidecek vatandaşlarımızın da yolları kısalmış olacak” dedi.

Milletvekili Taşdoğan ayrıca, Bu yolun yatırım bütçesine alınmasında emekleri ve gayretleri olan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Bakanlara, Gaziantep Valisi Davut Gül’e, Bölge Milletvekillerine ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.