Gaziantep’e uyuşturucu içme merkezi kurulsun

İYİ Parti İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, kentteki uyuşturucu sorununu çözmek için çok ilginç bir teklifte bulundu.

İYİ Parti İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, kentteki uyuşturucu sorununu çözmek için çok ilginç bir teklifte bulundu. Hocaoğlu, “Gaziantep’e uyuşturucu içme merkezi kurulsun. O merkezde uyuşturucunun ne olduğunu görsünler. Gecekondu mahallelerimizi de bu illetten kurtaralım” dedi.

İYİ Parti İl Binası’nda gazetecilerle buluşan Oğuz Hocaoğlu, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sözlerine uyuşturucuya yönelik operasyonlarda büyük b aşarıya imza atan emniyeti kutlayarak başlayan Hocaoğlu, çok şaşırtan bir teklifte bulundu. Hocaoğlu, Gaziantep’e uyuşturucu içme merkezi kurulmasını talep etti. Gaziantep’te gecekondu mahallelerinin uyuşturucu ile başının dertte olduğunu belirten Hocaoğlu , “Kentimize bu merkez kurulsun. Orada içmek isteyen gelip uyuşturucu içsin. Ne hale düşüldüğünü herkes görsün. Kenar semtlerimiz de bu illetten kurtulsun” diye konuştu.

KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

İYİ Parti’nin kongre süreci ile ilgili de konuşan Hocaoğlu, “Gaziantep İYİ Parti Teşkilatı olarak kongrelerimizi yapamamanın üzüntüsü içinde idik. Ben görevi aldığım ilk gün, Gaziantep İYİ Parti olarak ilk hedefimin olabilecek en yakın tarihte kongre yapmak olduğunu belirtip; Türkiye genelinde ilk kongreyi yapma sözünüvermiş idik. Türkiye genelinde İYİ Parti olarak ilk kongreyi, 01.02.2020 tarihinde Şahinbey İlçemizin, 02.02.2020 Tarihinde Şehitkamil ilçemizin kongresini yaparak verdiğimiz ilk sözü tutuyoruz. İzleyen hafta sonlarında ise diğer ilçelerimizin kongrelerini yaparak bu süreci tamamlayacağız. İlçe seçim kurullarından tarihler alınmış, gerekli yasal prosedürler tamamlanmıştır. İlçe kongrelerimizin bitimi akabinde; İl Kongremizi ise 19.04.2020 tarihinde yapacağız. Tüm İYİ Partililer ve Gaziantepliler ilçe ve il kongrelerimize davetlidir. Türkiye genelinde ilk kongre olması nedeni ile; Teşkilatlardan Sorumlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sayın Koray Aydın’ın yardımcısı, bölge teşkilat başkanımız, GİK Üyemiz Sayın Mehmet Arslan Gaziantep’e gelerek Şahinbey ve Şehitkamil kongrelerimize katılacaktır. Kendisine de bu vesile ile teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HEDEF BİRİNCİ PARTİ OLMAK

Hedeflerinin birinci parti olabilmek olduğunu belirten Hocaoğlu, “ İYİ Partiyi Gaziantep de birinci parti yapma sözümüzü tutmak içinde tüm çaba ve gayreti göstereceğiz. Biz Gaziantepliye bize neden oy vermiyorsunuz , AKP’yi birin ci p arti yapıyorsunuz diye kızmıyoruz. Biz aynaya bakıp, öz eleştirimizi yapıyoruz ve biz neden oy alamıyoruz diyoruz? İnşallah ilk seçimlerde ayna ya AKP bakacak ve neden biz Gaziantep’i İYİ Parti ’ ye kaptırdık diyecektir” dedi.

23 Oca 2020 - 04:57 - Siyaset

Mahreç  Okan Çelik


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.