Gaziantep Valiliğinden o haberlerle ilgili açıklama

Gaziantep Valiliği, bazı internet haber sitelerinde ve sosyal medya mecralarında yer alan Gaziantep’te ikamet eden bir vatandaşın donarak öldüğü iddia...

Gaziantep Valiliği, bazı internet haber sitelerinde ve sosyal medya mecralarında yer alan Gaziantep’te ikamet eden bir vatandaşın donarak öldüğü iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bazı internet haber sitelerinde ve sosyal medya mecralarında Gaziantep’te bir mahallede ikamet eden C.K isimli bir şahısın donarak öldüğüne dair iddialara yer verilmiştir. İddialara dair incelemede aşağıdaki bilgilere ulaşılmıştır.

22.01.2022 tarihi saat 14.45’te 112 acil Çağrı Merkezimize, ikametinde yalnız yaşayan ve kısa bir süreden beri kendisinden haber alınamayan bir vatandaş olduğu ihbar edilmiştir.

112 ekiplerimiz hızlı bir şekilde ihbara konu olan kişinin yaşadığı ikamet adresine intikal etmiştir. Adreste yapılan incelemede 1944 doğumlu, 78 yaşındaki M.C.K. isimli bir vatandaşın ölüm olayının gerçekleştiği, 112 ekipleri tarafından kayıtlara “Yaşlılığa Bağlı Normal Ölüm” şeklinde geçtiği, polis kayıtlarına göre de bahse konu kişinin daha önceden kalp rahatsızlığının bulunduğu anlaşılmıştır.

Haberde iddia edildiği gibi bir donma olayı olmamakla birlikte bahse konu kişinin yaşadığı yerin doğalgazlı olduğu, ikametin mevcut ısı durumu sebebi ile böyle bir olayın gerçekleşmesinin mümkün olmayacağı da ilk müdahalede bulunan 112 ekiplerince müşahede edilmiştir. Olayla ilgili Adli süreç devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

22 Oca 2022 - 19:55 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.