Gaziantep PTT Başmüdür Yardımcısı hayatını kaybetti

Antalya'da 10 yıl süreyle PTT Posta Hizmetleri Müdürlüğü görevi yapan ve 1,5 ay önce Gaziantep PTT Başmüdür Yardımcısı olarak atanan Atilla Kudun (56)...

Antalya'da 10 yıl süreyle PTT Posta Hizmetleri Müdürlüğü görevi yapan ve 1,5 ay önce Gaziantep PTT Başmüdür Yardımcısı olarak atanan Atilla Kudun (56), geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

Antalya'da 2011-2021 tarihleri arasında 10 yıl süreyle PTT Posta Hizmetleri Müdürlüğü yapan Atilla Kudun, 1,5 ay önce PTT Başmüdür Yardımcısı olarak tayin edildiği Gaziantep'te geçirdiği beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırıldı. Kudun, tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti. Evli ve üç çocuk babası olan Atilla Kudun, memleketi Trabzon'da toprağa verildi. İskenderpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazına ailesinin yanısıra PTT Genel Müdür yardımcısı Ragıp İmamoğlu, Daire Başkanları İsmail Çizikçi, Rahmi Coşkun, Sefa Kukul, Antalya PTT Başmüdürü Ali Yazıcıoğlu ve sevenleri katıldı.

29 Kas 2021 - 06:00 Gaziantep- Gaziantep Haber

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.