Gaziantep Kulübü’nden siyasi partilere çağrı

Gaziantep Kulübü yaklaşan yerel seçimler öncesi bir kampanya başlatarak , bu süreçte Gürültü , Görüntü ve Çevre Kirliliğine Karşı , tüm siyasi partileri ve adayları duyarlı olmaya davet etti.

Gaziantep Kulübü Başkanı Tarık Aytekin yaptığı açıklama da şunları söyledi ;

"Her seçim döneminde şehir parti bayraklarıyla afişlerle donatılır, bangır bangır dolaşan minübüsler , otobüsler insan kulaklarının desibel sınırlarını aşar şekilde gürültü saçarlar. Bu kampanya tarzı maalesef siyasette güç gösterisi olarak görülüyor. Kitle iletişim olanaklarının sınırlı olduğu dönemlerde bunlar mazur görülebilirdi ancak günümüzde bunlara ihtiyaç yok. Artık ilkel olarak adlandırabileceğimiz bu tarz kampanya yöntemleri şehrimizi kirletmekten başka bir işe yaramıyor. Bizler Gaziantep’in çağdaş ,modern bir kent yaşamına ulaşması için mücadele veren ve şehrini seven insanlar olarak , bir kampanya başlatarak tüm siyasi partilerimizi ve adaylarımızı bu seçim süreci boyunca, “Gürültü, Görüntü ve Çevre Kirliliği” ne karşı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bu taleplerimizi her siyasi partiyi ziyaret ederek , bizzat kendilerine de ileteceğiz. Tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz. ”

20 Şub 2019 - 16:28 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.