Gaziantep Kolej Vakfı’ndan Sanal Fotoğraf Sergisi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılı anısına hazırlanan “Geçmişten Günümüze 19 Mayıs ve Atatürk Gençliği” adlı sanal fotoğraf...

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılı anısına hazırlanan “Geçmişten Günümüze 19 Mayıs ve Atatürk Gençliği” adlı sanal fotoğraf sergimi Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından açıldı. Sergide sanal bir gezi düzenlemek isteyenlerin https://poly.google.com/u/5/view/a03c9rw2wrJ linkle sergiye ulaşması mümkün.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından bir birinden farklı etkinlikle kutlanan 19 MayısAtatürk’ü Anma, Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında sanal fotoğraf sergisi düzenlendi. https://poly.google.com/u/5/view/a03c9rw2wrJ linkinden herkesin ulaşabileceği sergide Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının 56 yıllık tarihine sığdırdığı 19 Mayıs törenleri, spor takımları, okul tarihine altın harflerle kazınmış spor başarıları ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Türk istikbalinin emanetçileri olan gençlerin fotoğraflarına yer verildi. Kısa bir süre içiresinde kamuoyu tarafından büyük ilgi gören serginin her geçen an Türkiye ve dünya genelindeki ziyaretçi sayısının artması dikkat çekiyor.

18 May 2020 - 08:24 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.