Gaziantep FK’nın bileği bükülmüyor

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 9. haftasında Yukatel Denizlispor deplasmanında aldığı 1-0'lık galibiyetle yenilmezlik serisini 8 maça yükseltti.

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 9. haftasında Yukatel Denizlispor deplasmanında aldığı 1-0'lık galibiyetle yenilmezlik serisini 8 maça yükseltti.

Ligin ilk haftasında Galatasaray karşısında kaybeden kırmızı-siyahlılar, o günden bu yana yenilmiyor. Ligin 9. haftasında Yukatel Denizlispor'a konuk olan Gaziantep temsilcisi, rakibini 1-0 mağlup ederek yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.Söz konusu müsabakalarda 14 puan toplayan Gaziantep FK, son dönemde önemli çıkış yakaladı.

Son 4 maçta 3 galibiyet

Gaziantep FK, Süper Lig'de son 4 maçında 3 galibiyet elde etti. Ligin 6. haftasında iç sahada İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 yenen Güneydoğu temsilcisi, bir sonraki hafta deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı.Kırmızı-siyahlılar, son 2 maçında ise Beşiktaş'ı 3-1, Yukatel Denizlispor'u ise 1-0 mağlup etti.

Evinde 11, deplasmanda 4 maçtır yenilmiyor

Gaziantep FK, Süper Lig'de iç sahada 11, deplasmanda ise 4 maçtır kaybetmiyor.Geçen sezon evindeki son 7 maçı kaybetmeyen kırmızı-siyahlı ekip, bu sezon iç sahadaki 4 karşılaşmada ise ikişer galibiyet ve beraberlik aldı.Gaziantep ekibi, evindeki son mağlubiyetini geçen sezonun 18. haftasında Fenerbahçe karşısında yaşamıştı. Gaziantep FK, 18 Ocak'ta oynanan ve 2-0 kaybedilen bu maçın ardından 310 gündür iç sahada yenilgi yüzü görmedi.Gaziantep FK, deplasmanda ise 4 maçtır kaybetmiyor.Ligin ilk haftasında İstanbul'da Galatasaray'a mağlup olan kırmızı-siyahlı ekip, sonraki 4 dış saha maçında 3 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.Gaziantep ekibi, bu sezonki ilk deplasman galibiyetini Yukatel Denizlispor karşısında yaşadı.Gaziantep FK, ligin 10. haftasında 28 Kasım Cumartesi günü Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.

23 Kas 2020 - 14:07 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.