Gaziantep FK’de Erol Bulut sesleri

Alınan kötü sonuçların ardından Fenerbahçe kulübü Erol Bulut'un sözleşmesini tek taraflı feshetmişti. Fenerbahçe'den ayrılan Erol Bulut ile Yunanistan...

Alınan kötü sonuçların ardından Fenerbahçe kulübü Erol Bulut'un sözleşmesini tek taraflı feshetmişti. Fenerbahçe'den ayrılan Erol Bulut ile Yunanistan AEK takımının ilgilendiği iddia edilmişti. Ancak Gaziantep FK, önümüzdeki sezon için Erol Bulut'la görüşmelere başladı. Genç hocayla uzun vadeli planlama yapıldı.

Süper Lig ekibi Gaziantep FK'da Başkan Mehmet Büyükekşi sezon sonu görevi bırakacak. Başkan Vekili Cevdet Akinal'ın gelecek sezon yeni başkan olacağı öğrenildi. Başkan Mehmet Büyükekşi'nin görevi bırakmasının ardından Teknik direktör Sa Pinto gönderilecek. Sa Pinto kalan 3 maçta görev yaptıktan sonra yollar ayrılacak.

Okan Buruk da adaylar arasında

Erol Bulut'la görüşmeler başladı ancak Okan Buruk da adaylar arasında. Ancak Buruk'un hedefi Galatasaray... AEK ile de bir görüşme yapan Erol Bulut'un önceliği Süper Lig'de kalmak. Erol Bulut, bu sezon başarılı sonuçlar alan Gaziantep'e sıcak bakıyor. Fenerbahçe'den önce Erol Bulut'un Yeni Malatya ve Alanya karnesi oldukça iyiydi. Yeniden bir Anadolu kulübünde çıkış yakalama ihtimali kuvvetli.

06 May 2021 - 14:23 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.