Gaziantep FK talip

Muhammed Mert 400 Bin Euro! TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da transferin gözde isimlerinden Muhammed Mert'in bonservis ücreti belirlendi. Kırmı...

Muhammed Mert 400 Bin Euro!

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da transferin gözde isimlerinden Muhammed Mert'in bonservis ücreti belirlendi.

Kırmızı-lacivertliler, 1. Lig'in yeni ekiplerinden Yılport Samsunspor ve Süper Lig temsilcisi Gaziantep FK'nın talip olduğu gurbetçi orta saha oyuncusu için 400 bin euro talep ediyor. İzmir ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulanan Muhammed için bu parayı gözden çıkaran kulübün futbolcuyu transfer edeceği belirtildi. Son iki sezonda Altınordu'da görev alan 25 yaşındaki Belçika doğumlu futbolcu, ilk yılında 4 gol 3 asistle oynarken, geçen sezon 3 kez rakip fileleri sarsıp, 2 de asist yaptı.

04 Ağu 2020 - 23:18 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.