Gaziantep DEVA’dan kar eleştirisi

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya Gaziantep’te yaşanan kar sonrası meydana gelen sorunlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya Gaziantep’te yaşanan kar sonrası meydana gelen sorunlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kaya, yaşanan sorunların yerel yönetimlerin Gaziantep’i yönetemediğini açık bir şekilde ortaya koyduğunu belirterek;”Maalesef Gaziantep yılda bir sefer yağan kar havasına teslim olmuş ve kentin yönetilemediği ortaya çıkmıştır.” Dedi.

Gaziantep’te Büyükşehir ve İlçe Belediyelerinin kar havasına karşı organize olamadığını söyleyen Kaya, ”Organizasyon ve koordinasyon eksikliğinden yaşanan beceriksizliğin ağır sonuçlarını Gaziantep yaşamıştır. Vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu trafikte kaderiyle baş başa bırakılırken çok sayıda yurttaşımız ise Gaziantep-Urfa, Gaziantep- Nurdağı yolunda mahsur kalmıştır.” Dedi.

Yaşanılanların yoğun kar yağışından kaynaklanmadığını vurgulayan Kaya, “Yaşanılanlar, bu kar yağışına karşı zamanında tedbir alamayan yerel yönetimlerin beceriksizliğinden dolayı ortaya çıkmıştır. Hiçbir gerekçe hiçbir açıklama vatandaşlarımızın yaşadıklarını mazur gösteremez. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Şahinbey ve Şehitkamil Belediye başkanları Gaziantep’ten özür dilemeli bu işi beceremediklerini söylemelidirler. Maalesef vatandaşlarımız onların bu beceriksiz yönetimlerinin ağır sonuçlarını yaşıyor.” Diye konuştu.

Şampiyon Şehir Şampiyon Belediye Başkanı bilboardlarınınönünde vatandaşların araçlarıyla kar içine gömüldüğünü vurgulayan Kaya, “ Şehrin her yanından gelen görüntüler şehrin her yanına asılan başarılı belediye başkanları billboard görsellerine cevap oldu. İnsanlar çaresiz bir şekilde bir içinde mahsur kaldıkları araçlarına bir de karşılarına asılan başarılı belediye başkanları görsellerine baktı. Açık ve net bir şekilde belirtiyoruz; billboard belediyeciliği bitmiş ve çökmüştür. Gaziantep’te shovla, reklamla yapılacak bir imaj çalışması kalmamıştır. Bu şehri yönetenler bu şehrin hiçbir sorununa çare olamıyor.” Diyerek sözlerini bitirdi.

21 Oca 2022 - 06:00 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.