Gaziantep destanını şiirlerle anlattılar

Şahinbey Belediyesinin 25 Aralık Gaziantep´in düşman işgalinden kurtuluşunun 98.yılı etkinlikleri kapsamında ortaokullar arası “Gaziantep Savunmasının Destansı Şiirlerini En Güzel Okuma Yarışması” düzenledi.

Şahinbey Belediyesinin 25 Aralık Gaziantep´in düşman işgalinden kurtuluşunun 98.yılı etkinlikleri kapsamında ortaokullar arası “Gaziantep Savunmasının Destansı Şiirlerini En Güzel Okuma Yarışması” düzenledi.

Şahinbey Belediyesi, Kültür Merkezi ve nikah salonunda düzenlenen yarışmada öğrenciler derece elde edebilmek için şiirleri büyük bir itina ve dikkatle okuyarak dinleyicileri etkileyip jüriden puanlarını aldılar.

"ŞUURLU BİR NESİL YETİŞTİRMELİYİZ"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep’in kurtuluşunda destansı bir mücadelenin yattığına dikkati çekerek, “25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluş Günü münasebetiyle Gaziantep Savunması Destansı Şiirlerini güzel okuma yarışması düzenledik.

Bu organizasyona katılan tüm okulları kutluyorum. Önemli olan buraya gelip bu yarışmaya katılmak. Tüm yarışmacılar gönlümüzün birincisidir. İnşallah hepiniz bu yarışmada başarılı olursunuz. Hem bu yarışmada, hem de hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİLER

Düzenlenen yarışmaya katılan okul öğrencileri ve eğitimciler Şahinbey Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Böyle bir organizasyon düzenlediği için öncelikle Şahinbey Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz. Bu tür etkinlikler geçmişte verilen mücadelenin yaşatılması ve gençlere aktarılması için çok önemli” diye konuştu.

12 Ara 2019 - 19:28 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.