GAÜN Hastanesi’ne anlamlı teşekkür

Gaziantep Üniversitesi Hastanesi’ne, 5’inci Zırhlı Tugay Komutanlığı tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Ülkemizin Suriye sınırında beliren terör odaklı yapılanmaları engellemek ve yurt güvenliğini uzun süreli sağlamak maksadıyla gerçekleştirilen harekâtlarda, operasyonlar esnasında yaralanan askerler ve yakınlarına GAÜN Hastanesi’nin vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

Teşekkür belgesinin kendisi için çok büyük bir önem arz ettiğini ifade eden Hastane Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin, “Operasyonlar süresince vatanı için mücadele ederek, cephede kendisini siper eden kahraman Mehmetçiğimizin süreç boyunca yanında olmaya çalıştık. Hastanemizde tedavi gören yaralı askerlerimiz ile ailelerinin moral ve motivasyonunu da arttırmaya çalışarak tüm imkânlarımızla hizmet verdik. Bilinmelidir ki kapımız milletimize ve ordumuza her zaman açıktır. Bundan sonra da gereken her şeyi yapmaya devam edeceğiz, onların emrindeyiz” dedi.

5’inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hacı Halil Osma tarafından iletilen teşekkür belgesi GAÜN Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin’e ve Acil Durum ve Afet Yönetimi Birim Sorumlusu Işık Betil Kutlu’ya takdim edildi.

22 Oca 2020 - 09:21 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.