GAÜN farkı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), bir ilki daha imza atarak Kovid-19 Pandemi süreci nedeniyle evde kalan öğrencilerine online Sevcan Orhan konseri düzenledi.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), bir ilki daha imza atarak Kovid-19 Pandemi süreci nedeniyle evde kalan öğrencilerine online Sevcan Orhan konseri düzenledi. Konseri Gaziantep Üniversitesi sosyal medya hesabı Instagram yaklaşık 10 bin kişi izledi.

GAÜN’LE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Yaklaşık iki saat süren online konserinde izleyicileri hareketli şarkılarıyla coşturup, hüzünlü eserleriyle duygusal anlar yaşatan Sevcan Orhan, “ ilk kez bir üniversite tarafından düzenlenen online konserekatıldım. Öğrendiğim kadarıyla 10 binin üzerinde ölğrenci izlemiş. Bundan çok mutlu oldum. Koronaya inat her şey çok güzel olacak. Daha öncede Gaziantep Üniversitesinde konser vermiştim ve o konserin heyecanının hiç unutmayacağım. Bugün de heyecandolu, bir konser verdik. İnşallah güzel günlerde öğrenci kardeşlerimizle hep birlikte olacağız. Üniversite rektörü dediğin böyle olmalı” dedi.

KORONA BİZE ENGEL OLAMAZ

Konsere online bağlanan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, P andemi süreci nedeniyle kampüste uzak kalan öğrencilere coşkulu bir 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu yaşatmak için konser düzenlediklerini belirterek, “Üniversitemiz normal eğitim sürecinde önemli etkinliklere ev sahipliği yapıyordu yine yapmaya devam edecek. Korona bize engel olamaz. Sizin gibi harika sanatçılarla birlikte öğrencilerimize en güzel etkinlikleri yapıyoruz. Uzaktan eğitimle evde kalın ve sağlıklı kalın. Daha çok eğlenceli ve güzel online programlar yapacağız” şeklinde konuştu.

21 May 2020 - 14:57 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.