Galatasaray’da Babel Beklentisi Sürüyor

Galatasaray da Babel beklentileri karşılayamıyor. Özellikle de devre arasında tekrar takıma katılan oyuncu, sezon başında göstereceği performans ile p...

Galatasaray da Babel beklentileri karşılayamıyor. Özellikle de devre arasında tekrar takıma katılan oyuncu, sezon başında göstereceği performans ile pek çok taraftarı merakına neden olmuştu. Özellikle de Galatasaray'ın sol kanattaki boşluğunu ilk geldiği sezon iyi bir şekilde dolduran önce geçtiğimiz sezonlarda Beşiktaş ve Kasımpaşa takımlarında gösterdiği performansın aynısını gösterememesi ile pek çok kez eleştirildi. İlerleyen yaşına rağmen geçen sezonu Hollanda takımlarından Ajax’da geçiren Babel, burada yine yabana atılmayacak Bir performans sergilemiş ti. Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu futbol bırakmanın eşiğine gelmesine rağmen hala ülkemizde forma giymeye devam ediyor. Hücumun sol kanattan gelerek içeriye ağaçlı ortalar ve de uzaktan yaptığı plase vuruşları ile birlikte rakiplerinin korkulu rüyası olması Fatih Terim'in elini güçlendiren bir alternatif olarak ön plana çıkıyor. O bölgede Arda Turan'ın da göstermiş olduğu performans ile birlikte alternatifli bir kadro oluşturan Fatih terim Babel’i be sık sık maçlarda kullanmayı ihmal etmiyor. Babel'in istatistik değerleri ve de daha önceki mücadelelerde göstermiş olduğu performanslarına ilişkin detaylı bilgilere erişmek istiyorsanız sizler de adreslerini kullanabilirsiniz.

Ryan Babel Tecrübesi

Daha önceki kariyerine pek çok kulüpte oynama başarısı göstermiş olan Babel, özellikle de kanattan açtığı ortaları ve de rakiplerine karşı atmış olduğu kritik çalımları ile ön plana çıkan bir futbolcu olarak biliniyor. Her takımda olması gereken ileri ucun hareketli oyuncularından bir tanesi olan Babel ülkemizde Beşiktaş ve Kasımpaşa da forma giymiş bir oyuncu. İyi de Hollanda asıllı olan oyuncu milli takımda da pek çok kez başarılı bir şekilde forma giydi. Oyuncunun özellikle ve rakiplerine karşı kurmuş olduğu Üstün performansı Atik hareketleri ve de vücudunu kullanarak yapmış olduğu çeşitli çalımları pek çok futbol otoritesi tarafından kabul görmüş ve de yorumcuların takdirini kazanmıştır. Siz de Babel'in bu çalımları ve atmış olduğu goller hakkında çeşitli görseller ve video görüntülerini erişmek istiyorsanız adreslerini kullanabilme imkânına sahipsiniz.

Ryan Babel Kimdir?

1986 yılında Hollanda'da dünyaya gelen oyuncu 1.85’lik boyu ile fiziğini kullanması ile ön plana çıkıyor. Sol kanat mevkiinde Hollanda futbolunun son dönemde yetiştirmiş olduğu en başarılı futbolculardan bir tanesi olan Ryan Babel daha önce Hollanda şampiyonları Hollanda kupa şampiyonluğu ve Türkiye şampiyonluğu yaşamış bir kariyere sahip. Galatasaray ile 2019 yılında anlaşma sağlayan Ryan Babel 2022 yılına kadar olacak bir sözleşme imzalamıştır. 2 milyon Euro ‘lük bonservis bedeline sahip olan Ryan Babel, ve bu sezon çıktığı 6 mücadelede 2 asist performansı sergiledi. Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde oynamış olduğu mücadelelerde ise 3 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi. Süper Lig’in oynanan 6 mücadelesinde ilk 11'i kotası %33 olarak belirlenen Ryan Babel skora katkı konusunda da 1.25'lik bir performans sergiliyor. sol kanattan yanı sıra santrafor ve sağ tarafında ilkelerinde forma giyebilen tecrübeli oyuncu sağ ayağını seri bir şekilde kullanılabilmesi ile de örgü kazanıyor. daha önce Ajax, Liverpool, Hoffenheim Kasımpaşa, Beşiktaş , Fulham ve de Galatasaray gibi takımlarda forma gel Ryan Babel'in bu üstün performansı ilerleyen yaşına rağmen devam ediyor. Ryan Babel hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız ve oyuncunun kariyeri hakkında bilgilerin pek çoğunu ekranlarınızda görüntülemek istiyorsanız sizler de giriş adreslerini kullanabilme rahatlığı ile tanışabilir, bahis oyunlarınızı oynarken aynı zamanda da oyuncular hakkında detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

23 Kas 2020 - 14:10 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.