GAGİAD’dan başarıya ödül

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) tarafından yaşadığı toplum için fark yaratan ve örnek teşkil eden kişi, kurum ve kuruluşlarınbaşarılarının taçlandırıldığı GAGİAD XII. Ödül Töreninde 18 kategoride 23 ödül sahipleriyle buluştu.

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) tarafından yaşadığı toplum için fark yaratan ve örnek teşkil eden kişi, kurum ve kuruluşlarınbaşarılarının taçlandırıldığı GAGİAD XII. Ödül Töreninde 18 kategoride 23 ödül sahipleriyle buluştu.

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) tarafından y aşadığı toplum için fark yaratan ve örnek teşkil eden kişi, kurum ve kuruluşlar ın başarılarının taçlandırılması amacıyla düzenlenen GAGİAD X I I. Ödül Töreninde ödüller sahiplerini buldu. G eleneksel hale gel en ödül töreni , siyaset, sanat, spor ve iş dünyasından birçok ismi bulu şturdu.

Açılış konuşmasında konuşan GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer ; “Gücünüz, Gücümüzdür diyerek çıktığımız yolda, bu yıl 12.sini düzenlediğimiz Ödül Törenimizle hayatını bir amaç uğruna adamış, yaşadığı toplumda fark yaratmış, idealleri peşinde koşmayı hedef edinmiş, ufak ya da büyük demeden şehrine ve ülkesine katkı sağlamak için üstün çaba göstermiş kişi ve kurumlara teşekkürlerimizi ve takdirlerimizi sunmak bizim için büyük ve önemli bir toplumsal görev haline gelmiştir. Dünya pandemi koşullarının etkisiyle oldukça zor günler geçirirken Gaziantep olarak salgının etkilerini en aza indirmek için çalışıyoruz. Bir yandan üretimi korumayı başarırken diğer yandan istihdamımızı ve ihracatımızı artırıyoruz. Pandemi döneminin zor koşullarında şehrin rekabet gücünü arttırmak adına yaptığımız çalışmalarla GAGİAD olarak üyelerimiz ile birlikte gerek şehrimizin gerekse ülkemizin ekonomik kalkınma sürecine katkı sunmaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Hem başarmak hem de başarıyı alkışlamak için hiç durmadan çalıştıklarını söyleyen Koçer; “Biz GAGİAD olarak başarının, başarılı kişilerin övgüye ve ödüle layık olduğunu düşünüyor, ödüllerin sağlayacağı iç motivasyonun yeni başarılara vesile olacağına inanıyoruz. Bu organize çabanın arkasındaki en önemli motivasyon ise toplumdaki iyi örneklerin çoğalmasına katkıda bulunmaktır” dedi.

Törende konuşan G aziantep Büyükşehir Bele diye Başkanı Fatma Şahin ; “ GAGİAD düzenlemiş olduğu ödül törenleriyle şehrimizden çıkıp Türkiye’ye ve dünyaya katkı sağlamış kişileri bizle buluşturuyor. Özenle ve büyük bir emek harcayarak bu k işileri bizle buluşturan Gaziantep Genç İşadamları Derneğine ve ülkemiz için katma değer üreten ödül sahiplerine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Atalarının kendilerine bıraktığı mücadele ruhunun kaybedilmemesi gerektiğini belirten GAGİAD Kurucu Başkanı Adil Sani Konukoğlu; “Başta Cihan Başkanım olmak üzere bütün ekibi kutluyorum. 9 yaşından 90 yaşına kadar herkesi çok imtinayla seçerekten burada ödüle layık görerek farkındalık oluşturdular. İşte Gaziantep budur. Atalarımızın bize bıraktığı o mücadele ruhunu lütfen hiçbir zaman kaybetmeyelim” diye konuştu.

Gaziantep Valisi Davut Gül ise, burada bir başarı varsa bunun bütün Gaziantep’in herkesin başarısı olduğunu vurgulayarak, ödülünü Gaziantep adına aldığını ifade etti.

Gaziantep Şehitkâmil Sanat Merkezinde düzenlenen törende;Genç Yetenek ödülünü piyanist Hamit Erdem Özpolat, Eğitim ödüllerini Öğretmen Sakine Çakır ve Sanko Okulları, Basın-Yayın ödülünü Ömer Faruk Şerifoğlu, Spor/Takım ödüllerini Şahinbey Ampüte Futbol Takımı ve Gaziantep PolisgücüHokey Takımı, Spor/Bireysel ödüllerini Milli Yüzücü Kaan Kara ve Milli Atlet Muhammet Fatih Göç, Gastronomi ödülünü Şef Ömür Akkor, Sağlık ödülünü Prof.Dr. Önder Ergönül, Edebiyat ödülünü Seza Kutlar Paksoy, Sanat ödülünü Mehmet Ali Diyarbakırlıoğlu, Tiyatro/Sinema ödüllerini Yönetmen Cevdet Mercan ve Tiyatro sanatçısı Orhan Uslu, Sosyal Hizmetler ödülünü Cahide Derneği, Kültür ve Çevre ödüllerini Panorama Müzesi ve Şehitkâmil Vadi Park, Yaşayan Tarih ödülünü Salman Çarlı, Arge/Girişimci ödülünü Müslüm İncedal, GAGİAD Özel Ödülünü İrem Öztekin ve GAGİAD Başarı ödülünü Gaziantep Valisi Davut Gül aldı.

Ödül törenine, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Ahmet Uzer, Müslüm Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GSO Meclis Başkanı ve SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci,GAGİADGeçmiş Dönem Başkanları ile çok sayıda protokol ve davetliler katıldı.

Ödül töreni, çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

16 Eki 2021 - 15:13 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.