Fatma Şahin'den müjde

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin COVID-19 Hijyen ve Sunum Eğitimi’nin Nizip ilçesindeki restoranların da dâhil edilerek “Fıstık Gibi” sertifikalarının verileceğini müjdeledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ekibiyle birlikte düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyerek Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yla bir araya geldi. Yapılan görüşmenin ardından esnafla buluşan Başkan Şahin, şehir merkezinde hali hazırda devam eden COVID-19 Hijyen ve Sunum Eğitimi’nin Nizip ilçesindeki restoranların da dâhil edilerek “Fıstık Gibi” sertifikalarının verileceğini müjdeledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin teknik ekibiyle birlikte ilçe ziyaretleri kapsamında Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yla buluştu. Teknik konuların konuşulduğu toplantının ardından Başkan Şahin, Atatürk Bulvarı’nda esnaf gezisine çıkarak işletmelerde pandemi döneminde uyulması gereken; maske, mesafe ve temizlik kurallarını hatırlattı. Ayrıca Büyükşehir Belediyesince gastronominin başkenti Gaziantep’in “Sağlıklı Lezzetin Başkenti” unvanını da kazanması adına başlatılan COVID-19 Hijyen ve Sunum Eğitimi’yle şehir merkezindeki işletmeler birer birer “Fıstık Gibi” sertifikalarına kavuşurken Başkan Fatma Şahin, bu eğitim programının Nizip esnafı için de organize edileceğini söyledi.

BÜYÜKŞEHİR, NİZİP ULAŞIMI İÇİN YOĞUN MESAİ HARCADI

Öte yandan yaz sezonuyla birlikte Büyükşehir Belediyesi Fenişleri Daire Başkanlığınca başlatılan bakım-onarım çalışmaları kapsamında Nizip’te toplamda 229 kilometre sathi kaplama asfalt çalışması yapıldı. Diğer taraftan ilçe sınırları içerisinde 132 kilometre sıcak asfalt dökülerek trafik akışı için uygun koşullar sağlandı. Ayrıca ilçede 193 bin ton asfalt yama çalışmasıyla onarım tamamlandı. Bunun yanı sıra 379 bin metrekare kilit taşı ilçenin muhtelif yerlerine döşendi. Son olarak büyükşehir, 2020 asfalt döneminde Nizip’in kırsal mahallelerinde 35 kilometre sathi kaplama asfalt çalışmalarına başladı.

Ziyaretinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibine teşekkür eden Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Başkan Fatma Şahin’in destek ve katkılarıyla vatandaşlara olan sorumlulukları yerine getirdiklerini belirterek, “Şu an gerçekten her alandan vatandaşımızın memnuniyeti ile karşı karşıyayız biz burada hizmet için varız, daha güzel bir Nizip’i inşa etmek için varız biz ilçemizin ve değerli hemşerilerimizin emrindeyiz ve her zaman yanındayız” diye konuştu.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.