Fadıloğlu’ndan üçüz bebeklere ziyaret

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Babalar Günü dolayısıyla ‘Merhaba Bebek’ projesi kapsamında üçüz bebek sahibi olan Ayhan ailesini evlerinde ziyaret etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Babalar Günü dolayısıyla ‘Merhaba Bebek’ projesi kapsamında üçüz bebek sahibi olan Ayhan ailesini evlerinde ziyaret etti. Üçüz bebeklere puset ve oyuncak armağan eden Başkan Fadıloğlu, bebeklerin vatana-millete hayırlı evlatlar olarak yetiştirilmelerini temenni etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen Eyüp ile Belma Ayhan çiftinin üçüzleri Musab, Yasir, ve Erkam bebekleri evinde ziyaret etti. Babalar Günü kapsamında gerçekleştirilen ziyaret, Ayhan ailesini mutlu etti. Mutluluklarını, Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile paylaşan Eyüp ile Belma Ayhan çifti, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Üçüz bebekler için aileye puset ve oyuncaklar armağan eden Başkan Fadıloğlu, ailenin üçüz bebeklerden önce tek çocukları olan Hafza ile de yakından ilgilendi, oyuncak armağan etti.

ALLAH, ACILARINI GÖSTERMESİN

Ziyarette açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Babalar Günü münasebetiyle Eyüp Bey’i ve eşini ziyarete geldik. Fakat bu ziyaret, özel bir ziyaretti. Bir kız evlatları varken, üç bebekle birlikte 4 çocukları oldu. Hayırlı-uğurlu olsun. Allah, acılarını göstermesin. Eyüp Bey’in şahsında tüm babaların, Babalar Günü’nü yürekten kutluyorum. Allah, hepimize hayırlı evlat yetiştirmeyi, hayırlı evlat olmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

BAŞKANIMIZ ÇOK İNCE DÜŞÜNCELİ BİR DAVRANIŞ GÖSTERDİ

Baba Eyüp Ayhan, “Başkanımızın bu ziyareti için kendisine çok teşekkür ederiz. Başkanımız çok ince düşünceli bir davranış gösterdi. Allah, Başkanımızdan razı olsun. Bebeklerimiz ile ilgili iyi dilek ve temennileri için ayrıca teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.