Fadıloğlu, müdürlerle öğle yemeğinde bir araya geldi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Babalar Günü dolayısıyla Gaziantep'te görev yapan il ve ilçe kurum müdürleriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Babalar Günü dolayısıyla Gaziantep'te görev yapan il ve ilçe kurum müdürleriyle öğle yemeğinde bir araya geldi. İl ve ilçe kurum müdürlerinin Babalar Günü’nü tebrik eden Başkan Fadıloğlu, yemek sonrası kendilerine çiçek armağan etti.

Göl Cafe’de düzenlenen programa; Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Mehmet Ali Korkmaz, Fatih Ermeydan, Serkan Özatıcı ile Gaziantep'te görev yapan il ve ilçe kurum müdürleri katıldı.

AMACIMIZ MİLLETİMİZE NİTELİKLİ HİZMET GÖTÜREBİLMEK

Yemek sonrası bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Malumunuz, pandemi den dolayı uzun bir süredir bir araya gelemiyorduk. Normalleşme İle birlikte bir araya gelmek istedik. Sizlerle hasbihal etmek istedik. Tabi bugün Babalar Günü olması vesilesiyle babaların, baba adaylarının ve dedelerin Babalar Günü’nü de şimdiden kutluyorum. Kurumlar arası işbirliği çerçevesinde biz hepinizden razıyız, Allah da sizlerden razı olsun. Amacımız milletimize nitelikli hizmet götürebilmek. Sizler de bu konuda her zaman bizlere destek oluyorsunuz. Biz ilçe belediyesi olarak tüm il ve ilçe kurum müdürlerimizden razıyız. Emeğinize yüreğinize sağlık. Ben katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Babalar Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.

BABA OLARAK BU ÖNEMLİ GÜNDE HATIRLANMAK BİZİM İÇİN ÇOK GÜZEL OLDU

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Yıldırım, “Baba olarak bu önemli günde hatırlanmak bizim için çok güzel oldu. Tabi pandemi nedeniyle uzun süredir kurum müdürlerimiz ile bir araya gelemiyorduk. Telekonferans ile ancak görüşebiliyorduk. Ancak bugün bir arada olmak gerçekten çok güzeldi. İnşallah en kısa sürede bu salgından da kurtulacağız. Ben bugün bizleri misafir eden, Babalar Günümüzü unutmayarak bizlere değer veren Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BÖYLESİNE GÜZEL BİR GÜNDE, BİR BABA OLARAK ANILMAK BİZLERİ MUTLU ETTİ

İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Bülent Öztürk, “Öncelikle Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve Başkan Yardımcılarımıza bizleri bu önemli günde ağırladıkları için şükranlarımı arz ediyorum. Gerçekten böylesine güzel bir günde, güzel bir mekanda bir baba olarak anılmak ve çağrılmak bizleri mutlu etti. İl Müdürü arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Hem sohbet etme imkanı bulduk hem de sağ olsun Başkanımız bugünün anısına çiçek takdiminde bulundu. Ben, Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizim için güzel bir etkinlik oldu” açıklamasını yaptı.

BİZLERİ UNUTMAYAN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Gaziantep İşkur İl Müdürü Sıraç Ekin, “Gerçekten bugün çok duygulandım. Babalar Günü münasebetiyle Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun kurum müdürlerini bir araya getirerek, bu güzel mekanda, bu güzel yerde Babalar Günü’nün kutlanması bizler için çok güzel oldu. Uzun süredir kurum müdürlerimiz ile bir araya gelememiştik, görüşememiştik. Sevdiklerimizi, dostlarımızı gördük. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun ve ekibinin yaptığı bütün hizmetleri çok büyük bir memnuniyet, zevkle izliyoruz ve değerlendiriyoruz. Gerçekten çok güzel projeleri var. Biz kurum müdürleri olarak her daim her yerde Başkanımızın bu güzel projelerini hem destekliyoruz hem de anlatmaya çalışıyoruz. Ben, bugün bu önemli günde bizleri unutmayarak, bir araya getiren ve Babalar Günümüzü kutlayan Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BUGÜNKÜ PROGRAM BİZLER AÇISINDAN ÇOK GÜZEL OLDU

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, “Ben de öncelikle tüm babalarımızın ve baba adaylarımızın Babalar Gününü tebrik ediyorum. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, her konuda olduğu gibi kurumlar arası işbirliğine de çok önem veriyor. Böylesine önemli bir günde de bizleri unutmayarak, Babalar Günümüzü kutladı. Başkanımız vesilesiyle kurum müdürlerimiz ile bugün bir araya geldik ve yemek yedik. Uzun bir süredir de bir araya gelemiyorduk, hasret kalmıştık. Bugünkü program, bizler açısından çok güzel oldu. Sağ olsun Başkanımız, bugünün anısına çiçek takdiminde de bulundu. Ben bu konuda Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Başkanımızın da Babalar Günü’nü tebrik ediyorum” açıklamasında bulundu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yemek sonrası kurum müdürlerine Peyzaj Bitkileri Üretim Serası’nda yetiştirilen çiçeklerden hediye etti.

19 Haz 2021 - 12:26 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.