Erken seçim olacak mı?

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın sosyal medya hesabından, "28 Haziran Pazar seçim için nasıl bir tarih?" paylaşımı yapması, erken seçim tartışmalarını yeniden gündeme getirdi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın sosyal medya hesabından, "28 Haziran Pazar seçim için nasıl bir tarih?" paylaşımı yapması, erken seçim tartışmalarını yeniden gündeme getirdi. Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu da, haziran sonu ya da eylül-ekim tarihlerinin konuşulduğunu belirterek, "Bizim için fark etmez" dedi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan ise sosyal medya hesabından, “28 Haziran Pazar seçim için nasıl bir tarih?” diye sordu.

20 Oca 2020 - 10:14 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.