Doç. Dr. Ahmet Türkoğlu Medical Park'ta

Medical Park Gaziantep Hastanesi, gücüne güç katarak Genel Cerrah Doç. Dr. Ahmet Türkoğlu’nu kadrosuna dahil etti. Sağlıkta Akreditasyon Standartları (SAS) belgesine sahip olan hastane, Sağlıkta Kaliteli Hizmet vermeye devam ediyor.

Doç. Dr. Ahmet Türkoğlu Kimdir ?

21.02.1979 Ağrı doğumlu olan Doç. Dr. Ahmet Türkoğlu, evli ve 3 çocuk babasıdır. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimini tamamlayan Türkoğlu, Uzmanlığını ilk görev yeri olan Fırat Üniversitesinde yaptı. Daha sonra Erciş Devlet Hastanesi ve Dicle Üniversitesi’nde Genel Cerrah olarak üstün başarılar gerçekleştirdi.

Aynı zamanda İstanbul’da Organ Nakli Eğitimi de alan Türkoğlu’nun Uzmanlık Alanları;

Obezite Cerrahisi, Onkolojik Cerrahi, İleri Laparoskopi Deneyimi, Mide kanserleri, Karaciğer ve Böbrek Nakli, Fıtık ameliyatları, Hepato-pankreato-biliyer Cerrahi, Pankreas kanserleri ve Peptik ülser perforasyonu.

17 Oca 2019 - 10:48 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.