DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya: Bayram dertlerimize deva olsun

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya bayramların paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı değerlerimizden biri olduğunu belirtti. Kaya,...

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya bayramların paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı değerlerimizden biri olduğunu belirtti.

Kaya, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında “ Şehrimiz Gaziantep köklü bir medeniyetin temsilcisi, barış, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik gibi değerlerle yoğrulmuş kadim bir şehirdir. Samimiyetin, kucaklaşmanın, yakınlığın timsali olan bu şehirde , ne yazık ki, bir bayram daha pandemi dolayısıyla alınan tedbirlere riayet ederek, sosyal mesafeye dikkat ederek, duygularımızı, sevinçlerimizi, bayram heyecanımızı uzaktan paylaşmak durumunda kalacağız. ” Dedi.

“Hiç bir mesafe gönüllerimizdeki büyük yakınlığın önüne geçemez. ” Diyen Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

“ Tüm dünyayı etki si altına alan ve ülkemizi de olumsuz etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da ailelerimizi ziyaret edemeyip, alıştığımız bayramları yaşayamayacak olsak da bayram heyecanını yitirmemeliyiz.

Bu vesileyle kurban bayramımızın, dertlerimize, sıkıntılarımıza, küslüklerimize, hastalıklarımıza ve bu pandemi süre cine DEVA olmasını temenni eder tüm hemşehrilerimizi en samimi duygularımla selamlarım. Kurban bayramımız mübarek olsun. “

31 Tem 2020 - 18:32 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.