DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı kim olacak?

Kuruluş dilekçesini 10 Mart'ta İçişleri Bakanlığı'na sunan Ali Babacan liderliğindeki Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) teşkilatlanma çalışmalarına başlıyor

Kuruluş dilekçesini 10 Mart'ta İçişleri Bakanlığı'na sunan Ali Babacan liderliğindeki Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) teşkilatlanma çalışmalarına başlıyor. Yürütülen çalışmalar sonucunda, Haziran ayında il ve ilçe teşkilatlarının oluşturulması bekleniyor.

BAYRAM SONRASINA KALDI

İl ve ilçe teşkilatlanması Coronovirüs nedeniyle Ramazan bayramı sonrasına kalan partide görüşmeler video konferans yoluyla yapılıyor.

GAZİANTEP İÇİN İSİM ARAYIŞI SÜRÜYOR

Gaziantep’te yoğun başvuru olduğu iddia edilirken Gaziantep İl Başkanının kim olacağı tartışılıyor.

BAŞVURALAR TİTİZLİKLE İNCELENİYOR

Birçok kişinin üyelik başvurusu yaptığı, şehrin önde gelenlerinin il başkanlığı için temasta bulunduğu Demokrasi ve Atılım Partisinin Gaziantep il ve ilçe başkanları henüz belirlenmiş değil.

Gaziantep İl Başkanlığı için isim netleşmemişken Gaziantep’ten yapılan başvurular titizlikle inceleniyor.

EN UYGUN İSİM

Teşkilatlarda görev alacak isimleri belirlemek için parti içinde oluşturulan 18 bölge komisyonuna çeşitli isimler giderken Gaziantep için en uygun ismin belirlenmesi için çalışılıyor.

Siyasi kulislerden alınan bilgiye göre teşkilatlanmada genç ve kadın adaylara ağılık verileceği bildirilirken il başkanlığı için Gaziantep’teki tüm kesimleri temsil edecek dinamik bir isim arayışının olduğu Demografik yapıya uygun bir yönetim kadrosunun hedeflendiği bilgisi geliyor.

19 May 2020 - 18:38 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.