Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın önemine dikkat çekerek "Dayanışmamız çok önemli. Sizlere inanıyorum. Bir olacağız, diri olacağ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın önemine dikkat çekerek "Dayanışmamız çok önemli. Sizlere inanıyorum. Bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. 2023’e inşallah çok daha güçlü bir şekilde yürüyeceğiz. Birbirimizi Allah için seveceğiz. Bu şekilde, bu yolda devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST Ödül Töreni ve Gaziantep 300 Fabrika Toplu Açılış Töreni'ni yaptıktan sonra Hacı Ahmet Ziylan Eğitim Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Covid-19 tedavisi gören Hacı Ahmet Ziylan'ın yaptırdığı eğitim merkezinin açılışı Diyanet İşler Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın duasıyla başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına vatandaşlara sosyal mesafe kuralına uyulması için ikazlarda bulunarak başladı. Erdoğan, konuşmasında “Değerli kardeşlerim şu anda tabi mesafeden maşallah binlerce kardeşimiz var, açılışı yaptığımız uzak bir mesafeden inşallah onlarla da birkaç kelam ederiz. Muhteşem bir külliye, küçük Buhara olarak tabir edilen bu yer hakikaten inanıyorum ki bu bölgenin Türkiye'den yurtdışına adeta ufku olacaktır. Bu konuda ben de bu adamı çok çok önemsiyorum” dedi.

Erdoğan, "Birkaç kelam edeceksem, şu mesafe kuralına lütfen dikkat edelim. Şöyle arayı biraz açalım. Sıkışık olduğumuz, zaman korona virüs belasının olduğu böyle bir programda Bir hayır işleyelim derken bundan şer çıkarmayalım. Mesafe kuralına uyalım, maskelerimizi takalım. Çok güzel bir gün yaşadık" diye konuştu.

Cumhur İttifakı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın önemine dikkat çekerek, "Beraber yürüdük biz bu yollarda dedik. Şimdi kardeşlerim bir olacağız, beraber olacağız. Bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. 2023’e inşallah çok daha güçlü bir şekilde yürüyeceğiz. Unutmayın Cumhur İttifakı olarak atacağımız adımlar çok önemli. Cumhur İttifakı olarak dayanışmamız çok önemli. Sizlere inanıyorum. Birbirimizi Allah için seveceğiz. Bu şekilde, bu yolda devam edeceğiz" diye konuştu.

Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Diyanet İşler Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş katıldı.

26 Eyl 2020 - 19:52 - Siyaset

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.