Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 27 numaralı Gaziantep FK forması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Başkan Yardımcısı Mahsum Altunkaya’yı İstanbul’da kabul etti....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Başkan Yardımcısı Mahsum Altunkaya’yı İstanbul’da kabul etti.

Başkan Büyükekşi ve Başkan Yardımcısı Altunkaya , Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gaziantep Futbol Kulübü’yle ilgili bilgiler verdikten sonra, üzerinde Recep Tayyip Erdoğan yazılı kulüp formasını takdim etti .

VAHDETTİN KÖŞKÜ’NDE BULUŞTULAR

Aynı zamanda Fas İş Konseyi Başkanı olan Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile birlikte Fas’ta bulunduğu için geçtiğimiz günlerde yapılan Kulüpler Birliği Vakfının toplantısına katılamamıştı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Başkan Yardımcısı Mahsum Altunkaya’yı kabulü hafta sonu İstanbul’da Vahdettin Köşkü’nde gerçekleşti. Başkan Büyükekşi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kulüp çalışmaları ve “Gaziantep Tek Yürek Kampanyası” hakkında bilgiler verdi.

ERDOĞAN’A 27 NUMARALI FORMA

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Büyükekşi ve Başkan Yardımcısı Altunkaya, samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a üzerinde, “Recep Tayyip Erdoğan” yazılı 27 numaralı Gaziantep FK formasını takdim etti. Başkan Büyükekşi ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, önümüzdeki günlerde Senegal’e yapacağı ziyaret sırasında, Senegal Cumhurbaşkanına hediye edilmek üzere Gaziantep Futbol Kulübü’nün Senagalli oyuncusu Papy Djilobodji’ninimzaladığı 3 numaralı Gaziantep Futbol Kulübünün formasını da takdim etti.

CUMHURBAŞKANINDAN KUTLAMA

Görüşme sonrası bir değerlendirme yapan Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Yardımcımız Mahsum Altunkaya ile birlikte bizleri kabul ederek kulüp çalışmalarımızla ilgili bilgiler aldı. Fas İş Konseyi Başkanı olduğum için Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’la Fas’ta düzenlenen iş konseyi toplantısına gitmiş ve geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında düzenlenen Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına katılamamıştım. Cumhurbaşkanımıza, kulübümüzün genel durumu veyürüttüğümüz Gaziantep Tek Yürek Kampanyası ile ilgili bilgiler de verdik. Önümüzdeki günlerde Senegal’e gidecek olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Gaziantep FK oyuncusu Senegalli Papy Djilobodji’nin imzaladığı 3 numaralı formayı da Senegal Cumhurbaşkanına hediye edilmek üzere verdik. Çalışmalarımızdan dolayı bizleri kutlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her zaman bizleri destekleyeceğini ifade ederek başarılar diledi”

ALTUNKAYA “CUMHURBAŞKANIMIZ BİZLERE MORAL VERDİ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la gerçekleştirilen görüşmeyi değerlendiren Gaziantep Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Mahsum Altunkaya’da Gaziantep FK’nün başarısı için ellerinden gelenleri yapmaya devam edeceklerini ifade ederek “Önümüzdeki süreçte kulübümüzü ve takımımızı daha iyi yerlere getirebilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizlere moral verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

26 Oca 2020 - 23:13 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.