CHP'li Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Şahinbey ve Karayılan'ın mezarını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin çalıştayı için geldiği Gaziantep'te, Antep'in kurtuluşunun kahramanlarından...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin çalıştayı için geldiği Gaziantep'te, Antep'in kurtuluşunun kahramanlarından Şahinbey ve Karayılan'ın anıt mezarını ziyaret etti.

Partisinin, ‘Belediye Başkanlı Çalıştayı' için Gaziantep'e Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kenti gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Tarihi Bakırcılar Çarşısı ve Tahmis Kahvesini de gezen Kılıçdaroğlu vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Kalpak takıp, Karayılan'ın mezarını ziyaret etti.

Esnalar ile sohbetinin ardından kent tarihinin önemli isimlerinden olan Karayılan'ın mezarını giydiği kalpakla ziyaret eden Kılıçdaroğlu, okunan Kur'an-ı Kerim'i dinleyerek, dua etti. CHP Lideri, daha sonra çalıştayın düzenlendiği otele geçerek partililerle bir araya geldi.

19 Haz 2021 - 13:30 - Siyaset

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.