CHP Gaziantep kayyum heyeti belli oldu

MYK’da CHP Gaziantep il Başkanı ve kayyum heyeti de belli oldu. İl Başkanlığına Neşet Uçar atanırken, Uçar’ın başkanlık görevi il başkanlığına tebliği...

MYK’da CHP Gaziantep il Başkanı ve kayyum heyeti de belli oldu. İl Başkanlığına Neşet Uçar atanırken, Uçar’ın başkanlık görevi il başkanlığına tebliği edildi.

Kayyum heyetinde:

Mehmet Neşet Uçar

Hasan Özgür Girişken

Mustafa Doğan

Ufuk Ayşe Kepkep

Vijdan Aktaş

Ali Şimşek

Hacı Ahmet Taşdelen

CHP’de 9 Kasım 2020 tarihinde Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, İl ve İlçe Yönetimlerinin görevden alınması ile başlayan süreçte 5 ayında ardından İl Başkanı netleşti. CHP Gaziantep İl Başkan adaylığı için adaylarla yapılan mülakatların ardından oluşturulan raporu değerlendiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Fıstık Sanayicileri Dernek Başkanı Mehmet Neşet Uçar’ın isminde karar kıldı ve Neşet Uçar ismi MYK’da onaylandı.

İl Başkanlığı görevine atanan Uçar, Kayyum olarak görev alacak. Uçar başkanlığında oluşacak Kayyum Heyeti, ilçelere 5’er kişiden oluşacak olan kayyum heyetlerini atamasını yapacak. Söz konusu atamaların ardından 30 gün içerisinde İlçe Kongreleri, 45 gün içerisinde ise İl Kongre yapılacak.

05 Nis 2021 - 18:11 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.