Büyükşehir’in bir sporcusu daha Gaziantep’i yurtdışında temsil edecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sporcularından Bilal Bayramoğlu, Gençler ve Büyükler Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışması’nda...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sporcularından Bilal Bayramoğlu, Gençler ve Büyükler Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışması’nda 3’üncülük kürsüsüne yerleşti, ülkeyi yurt dışında temsil etmeye hak kazandı. Bayramoğlu’nun ilk durağı 24 Ekim 2020tarihinde Romanya’da yapılacak olan Balkan Şampiyonası Dağ Koşusu olacak.

“Spor Dostu Kent” kimliğinden hareketle adından sıkça söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, 26 Eylül 2020 tarihinde Trabzon Köprübaşı’nda düzenlenen Gençler ve Büyükler Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışması’nda 3’üncü sıraya oturarak derece alan sporcusu Bilal Bayramoğlu’yla önemli bir başarıya imza attı. Böylelikle Türkiye’yi uluslararası arenada temsil edecek bir sporcu daha milli takıma kazandırıldı. 5 Ekim 2020 tarihinde Kocaeli’nde başlayacak milli takım kampı için Bayramoğlu, hazırlıklarını tamamladı.

Başarılarıyla Gaziantep’in adını gerek ulusal gerekse de uluslararası arenada duyuran Bayramoğlu, Gazianteplilerin spora olan merakının her geçen gün arttığına dikkati çekerek, spora yönelik desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti.

30 Eyl 2020 - 15:33 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.