Büyükşehir’e iki ödül

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Tarihi Kentler Birliği (TKB) “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Ya...

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Tarihi Kentler Birliği (TKB) “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmaları” nda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Sabun Hanı Projesi” için uygulama ödülünü aldı. Öte yandan “Ben Antep’im” tanıtım filmi Uluslararası Hırvatistan Turizm Filmleri Festivali’nde en iyi şehir tanıtımı ödülüne layık görüldü.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi uluslararası ve ulusal alanda, projeleriyle ödülleri toplamaya devam ediyor. Bu kapsamda Tarihi Kentler Birliği tarafından bu yıl 19’uncusu düzenlenen Tarihi Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan “Sabun Hanı Projesi” uygulama ödülünü aldı. Törenin devamında Başkan Şahin, diğer kategorilerde ödül alan projelerin ödüllerini kazananlara taktim etti.

Yayınlandığı ilk günde büyük beğeni toplayan ve birçok arenada başarı yakalayan “Ben Antep’im” tanıtım filmi ise Uluslararası Hırvatistan Turizm Filmleri Festivali’nde “en iyi şehir tanıtımı” kategorisinde ödüle layık görüldü. Şehir coğrafyasından görüntülere yer verilen kısa filmde Fatma Şahin hem seslendirip hem de kısa bir bölümünde yer aldı. Gaziantep'i ve Gaziantep insanını anlatan filmde Başkan Fatma Şahin, hemşerilik duygusuna değindi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.