Büyükşehir’den babalar günü sürprizi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üstü babaların Babalar Günü’nde çiçek hediye etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üstü babaların Babalar Günü’nde çiçek hediye etti.

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekipleri, Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde yaşayan 65 yaş üstü babalara rengarenk bir sürpriz yaptı. Babalar Günü nedeniyle 2 bin 500 ailenin kapısını çalan ekipler, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in notu iliştirilmiş çiçekleri hediye etti. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanlığı’na bağlı Aktif Yaşam Merkezi, Yaşlı Koordinasyon Merkezi ve Moral Evi’nden yararlanan babaları da unutmayan büyükşehir, onların evlerine misafir olarak hediyelerini takdim etti.

Büyükşehir ekibinin hazırladığı çiçekleri alan babalar, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve ekibine teşekkürlerini iletti, çiçek hediyesi için duyduğu mutlulukları dile getirdi.

20 Haz 2021 - 12:22 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.