Büyükekşi: Kadroyu koruyacağız

Gaziantep Futbol Kulübü'nün kulüp başkanı Mehmet Büyükekşi, yeni sezon hazırlıkları kapsamında öncelikli hedeflerinin mevcut kadroyu korumak olduğunu söyledi.

Gaziantep Futbol Kulübü'nün kulüp başkanı Mehmet Büyükekşi, yeni sezon hazırlıkları kapsamında öncelikli hedeflerinin mevcut kadroyu korumak olduğunu söyledi.

Mehmet Büyükekşi, Süper Lig'deki ilk yıllarında başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade etti. Başarının devamı için istikrarın çok önemli olduğunu anlatan Büyükekşi, "Şu an iyi bir kadromuz var. O yüzden transfer döneminde öncelikle bunu korumak istiyoruz. Özellikle bu sezonu bizimle kiralık geçiren oyuncuların aramızda kalmasını istiyoruz. Bu anlamda da hocamızla beraber istişare halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah kadromuzu gelecek yıl için büyük oranda korumuş olacağız." dedi.

“TRANSFERDE HASSAS DAVRANACAĞIZ”

Çok fazla transfere ihtiyaçlarının olmadığını dile getiren Büyükekşi, “Süper Lig'e yeni yükselmiş olmamız sebebiyle kadroda önemli değişiklikler yaptık. Ama bu sene durum farklı. Çok hareketli bir transfer dönemi yaşanacağını sanmıyorum, böyle bir şey de istemiyoruz. Zaten çok fazla transfere de ihtiyacımız yok. 1-2 nokta transferle daha güçlü bir ekip haline gelebiliriz. Bu transferler konusunda da hassas davranacağız. Takıma direkt katkı sağlayacak, kadroda rekabeti tetikleyecek oyuncular aramıza katılsın istiyoruz"dedi.

SUMUDİCA RAPOR SUNACAK

Kırmızı siyahlı takımın teknik direktörü Marius Sumudica’nın kısa süre içinde yönetime rapor sunması bekleniyor. Gaziantep Futbol Kulübü yakın zamanda tekrar başlayacak olan ligler öncesi nokta transferlerle kadroyu oluşturmak istiyor.

05 Ağu 2020 - 22:35 - Gaziantepspor

Mahreç  Sedat Torun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.