‘Birinci parti olmazsak istifa ederim’

İYİ Parti İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, Gaziantep’in bundan sonraki süreçte İYİ Parti’nin kalesi olacağını iddia etti. Hocaoğlu birinci parti olamazlarsa görevinden istifa edeceğini söyledi.

İYİ Parti İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, Gaziantep’in bundan sonraki süreçte İYİ Parti’nin kalesi olacağını iddia etti. Hocaoğlu birinci parti olamazlarsa görevinden istifa edeceğini söyledi.

Hocaoğlu, Gaziantep’in ittifak olsun, ya da olmasın İYİ Parti’nin kalesi olacağını iddia etti. Hocaoğlu, “ Değişim başlamıştır. İlk seçimde İYİ Parti 1.Parti olmadığı taktirde il başkanlığı görevinden istifa edeceğime söz veriyorum. Gaziantep’te gidilmedik köy, girilmedik ev kalmayacak, Gaziantep için üreten, çalışan herkesin ayağına gideceğiz. İYİ lik hareketine katılmaya çalışacağız. Sanayiciden, çiftçiye, esnaftan, sanatçıya, doğa hareketinden, eğitime, Z kuşağından, yılların eskitemediği siyaset üstatlarına kapı kapı gezeceğiz. Tek kırmızı çizgimiz terördür. Bu vatanı canından çok seven herkesi göreve çağırıyoruz. Daha İYİ bir Gaziantep için el ele olacağız. Bir devir kapanmıştır. İYİ Parti Gaziantep’in kalesi olacaktır. Gaziantep’te değişim başlamıştır, bu değişimi Gaziantep halkı sandıkta yapacaktır, biz yalnızca aracı olacağız” dedi.

Eleştiri ve övgüde nezaket çerçevesinde olmalıdır’ diye sözlerine devam eden Hocaoğlu şunları söyledi: “Halk en alttan, en yukarıya kadar, bizlerden ülke, vatan için iyi şeyler yapmamızı bekliyor, kavga ve hakaret siyasetinden bıktı. Hizmet, hoşgörü ve saygı bekliyor. Gaziantep’te tüm siyasi parti temsilcileri, Sayın Valimiz ve tüm bürokratlar saygı ve sevgi sınırı aşmadı inşallah bundan sonrada aşmayacaktır. Gaziantep bizden hizmet bekliyor. Gaziantep bir zamanlar CHP’nin kalesi idi, itiraf edeyim son 15 yıldır AKP’nin kalesi. Ancak son seçim Sayın Fatma Şahin, başta olmak üzere, AKP’li ilçe belediye başkanları Gaziantep’te başarılı olduğu için değil; CHP ve İYİ Parti ittifak ruhuna uygun davranmadığı, bu bilinçte olmadığı ve halkı ikna edemediği için AKP kazandı. Özetle onlar iyi değildi, biz kötüydük. Hatalarımızdan ders aldık. En büyük ders ise öküzün tirene baktığı gibi bakıyorlar denmesine rağmen Gaziantep AKP’ye oy verdi. Bu olgu sözün bittiği yer, doğru resim ise, Gaziantep halkının çaresizliğinin göstergesidir. Gaziantep’te değişim başlamıştır. Haksızlığa uğrayan her Gazianteplinin yanında İYİ Parti olacaktır. Çözüm önerileri sunacaktır. Yapılan İYİ şeyleri takdir edecektir. İYİ Parti Gaziantep’in kalesi , Gazianteplinin sesi, çözüm yeridir.”

24 Haz 2021 - 03:06 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.