Basketbol kayıplarda: 76-58

ING Basketbol Süper Ligi‘nin 4. haftasında Gaziantep Basketbol deplasmanda konuk olduğu Darüşşafaka Tekfen karşısında 76-58’lik skorla kaybetti.

Ligin ilk haftasında Afyon Belediye SK’yı yenen Gaziantep Basketbol, bu sonuçla üst üste 3. mağlubiyetini alırken, Darüşşafaka Tekfen ise 3. galibiyetini aldı.

Dengeli başlayan karşılaşmada oyun dengesi ilk çeyreğin geneline yayılırken taraflar skorda da birbirlerine net bir üstünlük kuramadı ve çeyrek 17-16 Daçka üstünlüğü ile noktalandı. İkinci çeyrekte savunmada vidaları sıkan ve hücumda topu paylaşan ev sahibi ekip, oyunda olduğu gibi skorda da üstünlüğü net bir şekilde ele aldı ve soyunma odasına 38-28 önde gitti.

İkinci yarıda da oyundaki üstünlüğünü koruyan Darüşşafaka, rakibinin kıvılcımlarını önce Hamilton sonra Sinan Güler ile dindirmeyi başardı ve karar çeyreğine 61-42 önde gitti. Final çeyreğinde farkı da oyunun kontrolünü de korumayı başaran Daçka, rakibinin devreye girmesini önlediği karşılaşmadan 76-58’lik skorla galip ayrıldı ve üst üste ikinci, toplamda üçüncü galibiyeti hanesine yazdırdı.

Darüşşafaka Tekfen‘de Johnny Hamilton 21 sayı-10 ribaunt yaparken, Doron Lamb 6 sayı-1 ribaunt, Sinan Güler 13 sayı-4 asist, Bonzie Colson 10 sayı-5 ribaunt ve Kartal Özmızrak 7 sayı-4 asist yaptı.

Gaziantep Basketbol‘da Drew Crawford 13 sayı-6 ribauntla oynarken, Stevan Jelovac 15 sayı-4 ribaunt, Jamelle Hagins 13 sayı-7 ribaunt, Metehan Akyel 6 sayı-3 ribaunt ve İsmail Cem Ulusoy 5 sayı-4 asist yaptı.

1. Periyot: 17-16

2. Periyot: 21-12

3. Periyot: 23-14

4. Periyot: 15-16

20 Eki 2019 - 21:59 - Gaziantepspor

Mahreç  Sedat Torun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.