Başkentte zorlu viraj

Spor Toto Süper Lig’in 19. Haftası maçında Gaziantep FK, deplasmanda başkent temsilcisi Gençlerbirliği’nin konuğu olacak.

Spor Toto Süper Lig’in 19. Haftası maçında Gaziantep FK, deplasmanda başkent temsilcisi Gençlerbirliği’nin konuğu olacak. Geçen hafta Fenerbahçe’ye mağlup olan kırmızı siyahlılar, zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılmak istiyor. Kart cezalısı Oğuz Ceylan ve Diarra ile sakatlıkları süren Tetteh, Jefferson ve Muğdat Çelik forma giyemeyecek.

Son hazırlıklarını dün kendi tesislerinde gerçekleştiren kırmızı siyahlılar akşam saatlerinde Ankara’ya hareket etti. Yapılan antrenmanda teknik heyet ve futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Zorlu Gençlerbirliği maçoından puan yada puanlarla döneceklerine inandıkarını söyleyen futbolcular umutlu gittiler.

“MALESEF EKSİKLERİMİZ VAR”

Cuma günü oynanacak Gençlerbirliği maçı hakkında da açıklamalarda bulunan Marius Sumudica, “Gençlerbirliği maçı Fenerbahçe maçından daha zor olacak. Çünkü rakibimiz dışarıda ve içeride farklı oynayan bir ekip. Evinde de sağlam ve güçlü bir futbol oynuyorlar. Eksiklerimiz var, ligin ilk yarısından daha fazla eksikle sahaya çıkacağız. Sakat ve cezalı oyuncular var. Elimizdeki oyuncularla oynayıp umarım istediğimiz sonucu alırız” şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 19. Haftası’nın açılış maçında oynanacak olan Gençlerbirliği – Gaziantep FK maçı Eryaman Stadı’nda 20.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek.

24 Oca 2020 - 00:02 - Gaziantepspor

Mahreç  Sedat Torun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.