Başkan Tahmazoğlu’ndan yeni çiftlere sürpriz

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu nikâh kıymak için Şahinbey Nikah Dairesi'ne gelen çiftlere sürpriz yaparak nikahlarını kıydı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu nikâh kıymak için Şahinbey Nikah Dairesi'ne gelen çiftlere sürpriz yaparak nikahlarını kıydı.

Son yıllarda Türkiye'nin en çok nikah kıyılan ilçesi olan Şahinbey Belediyesi’nde nikah kıyımı tüm hızıyla devam ediyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi Evlendirme Memurluğunda nikah kıymak için gelen çiftleri ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulunarak çiftlerin nikahını kıydı.

REKORUMUZU KIRMAK İSTİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, patenti Şahinbey Belediyesi’ne ait olan Evlilik Okulu’na ilginin her geçen gün arttığını belirterek “Şahinbey Belediyesi olarak her yıl en fazla nikah kıyan belediye ve en fazla çocuğun dünyaya geldiği ilçe durumundayız. En fazla nikah kıyan belediye ünvanımızı bu yılda devam ettirmek istiyoruz. Şu ana kadar 3.135 nikah akdini gerçekleştirdik. Ancak yaz sezonunun henüz başındayız. İnşallah geçen yılki rekorumuz olan 7.267 rakamını geçerek daha fazla nikah kıymak istiyoruz. Evlenen tüm çiftlerimize iki cihan saadeti diliyorum. Aynı zamanda Evlilik Okulu projemiz de devam ediyor ve Evlilik Okulumuza her gecen gün ilgi ve alaka daha da artıyor. Şu ana kadar 30.000’e yakın çiftimize bu alanda eğitim verdik. Bu eğitimlerin katılımcı sayılarını artırarak devam ettiriyoruz. Düğün hediyesi olarakta yeni evlenecek olan çiftlerimize otomatik çamaşır makinası hediye ediyoruz” dedi.

ÇİFTLERİMİZİ UMREYE GÖNDERİYORUZ

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, toplumun çekirdek yapısının aile olduğunu belirterek “Ayrıca Evlilik Okuluna katılan her ay bir çiftimizi kurayla Umre’ye gönderiyoruz. Amacımız eşler arasındaki diyaloğu saygıyı muhabbeti arttırarak Mutlu Aile Huzurlu Toplum projesiyle huzurlu bir toplum oluşturmak istiyoruz. Çünkü bizim toplumumuzun çekirdek yapısı ailedir. Aileyi güçlü tutarsak toplumuda güçlü tutmuş olacağız” dedi.

İŞİTME ENGELLİ ÇİFTİN NİKAHINI BAŞKAN TAHMAZOĞLU KIYDI

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, hayatlarını birleştirmek için bekleyen işitme engelli Aynur Göçer ile Hüseyin Denizhan çiftinin nikahını işaret diliyle kıydı. Başkan Tahmazoğlu’nun çiftlere "Evlenmeyi kabul ediyor musunuz" sorusuna çiftler "Evet" yazılı kartlarla cevap verdi.

Genç çifte ömür boyu mutluluk dileyerek fincan hediye eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Evlilik zamanla güçlenen tek bağdır. Evlenmek için belediyemize başvuran işitme engelli genç çiftimiz Aynur Göçer ve Hüseyin Denizhan'ın nikah akdini işaret dili desteği ile gerçekleştirdik. Mutluluklarına ortak olduk. Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.

28 Haz 2019 - 16:01 - Kadın

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.