Başkan Tahmazoğlu 15 Temmuz’da şehitliği ziyaret etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde Gaziantep protokolü ile birlikte şehitliği ziyaret ederek dua etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde Gaziantep protokolü ile birlikte şehitliği ziyaret ederek dua etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde şehitlikleri ziyaret edip, şehitler için dua etti. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, şehit yakınlarıyla ilgilenerek mezarlara karanfil bıraktı.

O GÜNLERİ UNUTMADIK

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Asri ve Yeşilkent Mezarlığı şehitliklerinde düzenlenen anma etkinliklerine katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “15 Temmuz 2016 tarihinde istikbalimize, istiklalimize ve milli hakimiyetimize yönelik iç ve dış güçler darbe girişiminde bulunmuştu. Vatanın bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliğine yönelik bu hain darbe girişimi halkımızın birlik ve beraberliği ile sonuçsuz kaldı. O günleri asla unutmadık. Unutturmayacağız. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatan için toprağa düşmüş şehitlerimizi ziyaret edip onlar için dua ettik. Şehitlerimize çok şey borçluyuz. Bugün bu bayrağın altında yaşaya biliyorsak onların sayesindedir. Ayrıca ailelerinin de bizlerin gönlündeki yerleri her zaman çok başkadır. 15 Temmuzun yıl dönümünde tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.” dedi.

15 Tem 2021 - 17:08 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.