Başkan Fadıloğlu koltuğunu Elifsu'ya bıraktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun makam koltuğuna temsili olarak Vali Erdal Ata İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Elifsu Geliş oturdu.

Şehitkamil Belediyesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili görev değişimi yaşandı. Şehitkamil Belediye Başkanlığı koltuğunu Vali Erdal Ata İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Elifsu Geliş devraldı. 1. sınıf öğrencisi Elifsu Geliş, annesi Emine Geliş ve abisi Berat Geliş’i makamında ağırlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, konukları ile yakından ilgilendi.

BAŞKANLIK GÖREVİNİ ELİFSU HANIMA TESLİM ETTİK

Makamını 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde temsili olarak Elifsu Geliş’e bırakan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Elif kızımıza koltuğu teslim ettik. Geleceğimizin teminatı yavrularımız, gençlerimiz inşallah bizden sonra bu koltuklarda milletimize hizmet edecekler. İnşallah yavrularımızın başarılı bir eğitim hayatı olur. Ondan sonraki süreçte de vatana ve millete hayırlı birey olarak millete hizmet etme imkanı bulurlar. Bugün Elifsu Hanım Başkan, bizler de onun yanındayız. Onun vermiş olduğu direktifleri yerine getiriyoruz. Bugün başkanlık görevini Elifsu Hanıma teslim ettik” şeklinde konuştuk.

BUGÜN BURAYA TÜM ÇOCUKLAR ADINA GELDİM

Şehitkamil Belediye Başkanlığı görevini devir alan 1. sınıf öğrencisi Elifsu Geliş, ilk olarak yetim ailelere yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Fadıloğlu'na teşekkür etti. Temsili Şehitkamil Belediye Başkanı Elifsu Geliş, “Bugün Belediye Başkanı olarak Şehitkamil bölgesindeki herkesi mutlu etmek istiyorum. Bugün buraya tüm çocuklar adına geldim. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı. Mustafa Kemal Atatürk bizi sevdiği için bugünü bizlere armağan etti. Bununla ilgili bir şiir okumak istiyorum. 23 Nisan’da doğdu Türkiye Büyük Millet Meclisi. İşte o gün her yerde yükseldi Türk’ün sesi. Bunu tüm çocuklar kutlayalım sevinçle. Egemenlik doğacak hep verirsek el ele” ifadelerini kullandı.

Koltuğu tekrar devralan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, günün anısı olarak Elifsu Geliş ve abisi Berat Geliş’e çeşitli hediyeler takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

23 Nis 2019 - 13:21 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.