GGC'den dev organizasyon

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC) geleneksel Basın Ödülleri altıncı kez sahiplerini buldu.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC) geleneksel Basın Ödülleri altıncı kez sahiplerini buldu. Türk basınının prestijli ödülleri arasına girmeyi başaran Basın Ödülleri Gecesi'nde, ulusal ve yerel medyanın başarılı temsilcileri ödüllendirildi.

Şirehan Otel'deki ödül töreninin ardından Türk müzik dünyasının önemli isimlerinden olan Coşkun Sabah sahne aldı. Ünlü sanatçı, en güzel şarkılarını gazeteciler ve aileleri için seslendirirken, davetliler müzik ve eğlence dolu bir gece yaşadı.

MUHTEŞEM GECEYE İLGİ BÜYÜK OLDU

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla 6. kez düzenlediği geleneksel geceye siyaset, medya, bürokrasi ve iş dünyasının ilgisi yoğun oldu. Törene Gaziantep Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Derya Bakbak, CHP Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, kaymakamlar, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

MEDYANIN ÜNLÜ İSİMLERİ KATILDI

Geceye Türk medyasının duayen isimlerinden Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, FOX TV Çalar Saat Programı Sunucusu İsmail Küçükkaya, Star Haber Genel Yayın Koordinatörü Zafer Balkan, Kanal D Haber Başkanı ve CNN Türk’te yayınlanan 40 programının sunucusu Buket Aydın, Habertürk TV Türkiye’nin Nabzı programının sunucusu Didem Arslan Yılmaz, Kanal 7 Başkent Kulisi programı sunucusu Mehmet Acet, NTV Haber Spikeri Ahmed Arpat da katıldı.

AY: ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, gecenin açılışında yaptığı konuşmada, Basın Ödülleri Gecesi'nin 6 yıl gibi bir sürede Türkiye genelinde ses getiren organizasyonlar arasına girmesinin sevindirici olduğuna dikkat çekti. Basının zor bir süreçten geçtiğinin altını çizen Başkan İbrahim Ay, "Çok önemli badireler atlatıyoruz. Sorunların çözümü için Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti olarak çok büyük mücadeleler verdiğimizi hepiniz biliyorsunuz. Sizlerle daima buluşup istişareler ediyoruz. Çözüm yollarını birlikte arıyoruz. Tüm bunları yaparken de şehrimizin, ülkemizin meselelerini en sağlıklı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz. Özellikle de bu coğrafyamızdan kaynaklı yanı başımızda bir Suriye gerçeği var. Birçok meslektaşımız canı pahasına sınırdaki gelişmeleri buradan tüm dünyaya aktarmaya devam etti ve etmeye de devam ediyor. Bu zorlukları yaşarken bizlere anlayış ve sabır gösteren ailelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu sebeple bu geceye büyük aile buluşması adı veriyoruz. Bu aile buluşması en azından yılda bir kez de olsa moral olsun istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Ay, şöyle devam etti: "Yığınla sorunumuz var. Sadece Gaziantep basını değil, ülke genelinde ulusal gazetelerin yayın hayatlarına son verdiği, TV ekranlarının birer birer karardığı bir süreçten geçiyoruz. Bu zorlukları aşmak için meslek örgütü olarak, GGC olarak girişimlerde bulunmaya devam ediyoruz. Bugün bu salonda bulunan çok kıymetli meslektaşlarımız var. Hatırlarsanız bundan dört yıl önce meslekte 25, 30 ve 40. yılını dolduran meslektaşlarımıza plaket takdim etmiştik. 4 yıl sonra yine bugün mesleğe 25 yılını veren arkadaşlarımızı onure etmek istiyorum. Kendileri de bu gece, emeklerinin karşılığı tam olmasa da plaketlerini alacak. Bu arkadaşlarımı kutluyorum.

7 KATEGORİDE ÖDÜLLER VERİLDİ

Bizim meslekte rekabetin ne demek olduğunu hepiniz benden daha iyi biliyorsunuz. Gaziantep basını arasında motivasyonu geliştirmek rekabetle birlikte kaliteyi artırmak ve içeriyi daha zengin hale getirmek amacıyla 2014 yılından bu yana düzenlediğimiz yarışmamızın bu yıl 6.sını gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da 7 kategorideki yarışmamıza ilimizden basın kuruluşları ve temsilcileri yine geniş bir katılım sağladı. Yarışmamızı her yıl tecrübeler kazanarak bir öncekine göre daha nasıl güzel hale getirebiliriz diye büyük özen gösteriyoruz. Tıpkı bizler kadar sizlerinde heyecanlı olduğunu biliyorum. Elbette buradan ödül almak ya da almamak sizlerin başarılı ya da başarısız olduğu anlamına gelmiyor. Bizim gönlümüzde hepiniz en az diğeriniz kadar başarılısınız ve her türlü ödülü fazlasıyla hak ediyorsunuz. Ama şunu özellikle belirtmek isterim ki başvuruda bulunan tüm meslektaşlarımızın eserleri bizim için çok değerli. Çünkü bu haberlerin, programların, çekilen fotoğrafların her aşamasında değer biçilemeyecek alın teri ve emekleriniz var. Bu vesile ile 2020’nin sorunlarımıza çözüm bulduğumuz daha güzel şeyleri konuştuğumuz bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

ŞAHİN: İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ ÇOK HIZLI DEĞİŞİYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin organizasyonu için teşekkür etti. Başkan Şahin, “Cemiyet başkanımıza her yıl bizi bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyorum. Bir yıl nasıl geçti? Ne kadar hızlı geçiyor? Senede bir gün de olsa kardeşlik hukukumuzu geliştirmek için bir aradayız. Dünya nereye gidiyor dediğimizde bilgi ekonomisini konuşuyoruz. Bilgi ve teknoloji çağını konuşuyoruz. Bana göre bunların içinde en kuvvetlisi de iletişim teknolojisidir. Ellerimizdeki telefonlar bir kamera, gazete olmuş durumda. Bilgi teknolojisini ve iletişim teknolojisini iyi kullanmamız çok önemli. Ayrıca ülkemizin demokrasi, ileri demokrasi, şeffaf toplum hedefine gidebilmesiiçin beşeri sermaye de önemlidir. İşi ehline vermek, yetişmiş insan gücüne kıymet vermek, doğru insanı doğru yere koymak çok önemli. Bizim medya alanında ulusal ve yerelde bunu başarmamız gerekiyor" dedi.

"DÜNYAYI İYİ OKUMUMAZ GEREKİYOR"

Başkan Şahin, şöyle devam etti: "Göreve başladığım zaman kalkınma yerelde başlar, demokrasi yerelde başlar dedik. Şu anda yükselen Gaziantep diyoruz. Sanayisiyle yükselen Gaziantep diyoruz. Hangi ülkede dibinde koca bir kaos var büyük bir göç var ve 150 fabrika bitiriyor. Gaziantep modelinin temeli üreten Gaziantep’tir. Dünya başka bir yere gidiyor. Dünyayı iyi okumamız lazım. Lezzetin başkenti olan Gaziantep’e gelme noktasında bir seferberlik başlattık. Şimdi Gaziantep’e gelme zamanı dedik. Hamdolsun bunu başardık. Sanayisi ile kültürü ile sanatı ile yükselen Gaziantep’te biz akıllı şehirleri konuşuyoruz. Cumhuriyetin yüzüncü yılı ile birlikte Cumhurbaşkanımız yüzüncü yılı himayesine aldı. Birde akıllı şehirleri himayesine aldı. Her başlıkta yapacak çok işimiz var. En önemli şey bunu duyuracak olacak sizlersiniz. Toplumun sesisiniz, rengisiniz, aklısınız, vicdanısınız. Sizlere çok ihtiyacımız var. Gidecek çok yolumuz var. Gaziantep modelini biz Türkiye modeline bir dünya modeline dönüştürdüğümüz zaman savaşlar bitecek. Kan duracak. Bunu birlikte başaracağız. Bu sofralara ihtiyacımız var.”

GÜL: PARMAKLA GÖSTERİLEN BİR ORGANİZASYON

Gaziantep Valisi Davut Gül de gecede yaptığı konuşmada, “Bizleri bir araya getirdiği için İbrahim Başkan’a ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Her sene hem katılım anlamında hem coşku anlamında bir önceki seneden daha iyi geçiyor. Diğer şehirlere baktığımızda parmakla gösterilen bir organizasyon oluyor. Bunun arkasında hiç şüphesiz yaklaşık dört aylık verilen emekler var. Ödül alan gazeteci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Gerçekten parmakla gösterilen kişiler davet edilmiş. Hak teslim edilmiş. Bu da bizleri ziyadesi ile mutlu etti" dedi.

"BARDAK HER YIL DAHA FAZLA DOLUYOR"

Vali Gül, şöyle devam etti: "Gaziantep gelişiyor, büyüyor ama bu Gaziantep’in bütün sorunlarının hallolmuş anlamına gelmiyor. Bardağın dolu kısmı daha fazla. Dolu olan kısım her geçen gün daha da doluyor. 2019 yılını geride bıraktık ihracatta büyüme rakamları Türkiye’nin dört beş katından daha büyüdük. Diğer sektörlere baktığımız zaman da aynısını görüyoruz. En son turizmde gördük. Gaziantep’i ziyaret edenlerin sayısı yüzde 7 artmış. Ama konaklayanların sayısı yüzde 9 artmış. Şu anlama geliyor: Gaziantep’e gelenler daha fazla vakit geçiriyor. Daha iyi tarafı şu: Yabancıların artış oranı yüzde 12. Gaziantep, sizlerin aracılığı ile tanıttıkça dünyanın her tarafında ziyaretçilerin geldiği ve memnuniyeti arttığı bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. El ele vererek daha iyisi yapacağız. Birlikte iş yapma kültürünün fazla olduğu, demokratik olgunluğun fazla olduğu bir şehirde yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Daha iyi bir Gaziantep’te buluşmak ümidi ile Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun."

ONUR ÖDÜLÜ DUAYEN GAZETECİ YAVUZ DONAT'A

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin Onur Ödülü, duayen gazeteci Yavuz Donat'a verildi. Onur ödülünü Gaziantep Valisi Davut Gül’ün elinden alan Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, “Yükselen büyüyen Gaziantep’te tekrar gelmekten dolayı memnunum. Gaziantep’in bana göstermiş olduğu bu iltifata çok teşekkür ediyorum. Hayatım boyunca unutmayacağım. Çok teşekkür ederim" diye konuştu.

EN İYİ HABER SPİKERİ: BUKET AYDIN

Yılın en iyi kadın haber spikeri ödülüne layık görülen Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın'a plaketini Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin takdim etti. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Size bu gece çok özel bir haberim var. Buket hanımın annesi Gaziantepli. Bizim hemşerimiz. Buket Hanım’ın güzelliği, şirinliği Gaziantep in güzelliğinden, şirinliğinden geliyor" dedi. Kanal D Haber Başkanı ve CNN Türk’te yayınlanan 40 programının sunucusu Buket Aydın ise ödül sonrası yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Bu harika geceyi organize ettiğiniz için çok teşekkür diyorum. Annem Gaziantepli. Fakat bu güne kadar çok sık gelememişiz. Şehri görünce, gezince de o kadar çok gurur duydum ki gerçekten bugün göğsüm kabardı. Böyle bir başkanınız olduğu için çok şanslısınız. Muhteşem bir şehir burası. Türkiye’de birçok şehir gördüm ama bu kadar güzelini görmedim. Gurur duyarak söylüyorum annem Gaziantepli. Eğer şirinsem bence de sizden. Gaziantepliler gerçekten çok tatlısınız. Çok teşekkür ediyorum.”

YILIN KADIN PROGRAM SUNUCUSU: DİDEM ARSLAN YILMAZ

Yılın en iyi kadın program sunucusu ödülüne layık görülen Habertürk TV program sunucusu Didem Arslan Yılmaz'a plaketini AK Parti Milletvekili Ahmet Uzer takdim etti. AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, ödülü verdikten sonra, “Gerçekten çok nezih bir gecedeyiz. Çok güzel dostlarla bir aradayız. Gaziantep’in gücünü kuvvetini bu gecede hissedebiliyoruz. İnşallah gelen konuklarımız da bunu hissediyordur. Ben ödül alan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

YILMAZ: ÖDÜL BAHANE, GAZİANTEP ŞAHANE

Habertürk TV Türkiye’nin Nabzı programının sunucusu Didem Arslan Yılmaz: “Ödül bahane. Sizlerle beraber olmak çok büyük bir onur. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Sektör çok ciddi sorunlar yaşıyor. İşsiz olan çok arkadaşlarımız var. Böyle bir dönemde bu mesleği layıkı ile yapabiliyorsak ne mutlu bize.”

KOÇER: GAZİANTEP'İ ULUSALA TAŞIYORALR

Yılın en iyi erkek haber spikeri ödülüne layık görülen NTV Haber Spikeri Ahmed Arpat'a plaketini AK Parti Milletvekili Nejat Koçer verdi. Koçer, plaket takdiminin ardından “Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’mize bu geleneksel geceyi bir kez daha düzenlediği için teşekkür ediyorum. Bu salonda çok değerli konuklarımız var. Çok güzel şeyler söylendi. Hepsine katılamamak mümkün değil. Gaziantep’i ulusala ve dünyaya taşıyan, yükselen değerleri ile birlikte markalaşan Gaziantep’i haberleri ile Türkiye’ye duyuran basın mensuplarına ben yürekten teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

ARPAT: GAZİANTEP MÜTHİŞ BİR ŞEHİR

NTV Haber Spikeri Ahmed Arpat ise, plaketini aldıktan sonra şunları söyledi: “Gaziantep müthiş bir şehir. Gaziantep’te olmak başlı başına bir ödül. Bunun yanında bir de meslektaşlarımdan, muhabirlik döneminde omuz omuza çalıştığım arkadaşlarımdan bu ödülü almak onur verici. Çok teşekkür ederim. Ben çalışan gazeteci tanımını çok sevmiyorum. Çalışan, çalışmayan, çalışamayan tüm gazeteci arkadaşlarımın gününü kutuluyorum. Günümüz kutlu olsun.”

BAKBAK: GAZETECİLERİN HAKLARINI ÖNEMSİYORUZ

Yılın en iyi erkek program sunucusu ödülüne layık görülen Kanal 7 program sunucusu Mehmet Acet'e plaketini AK Parti Milletvekili Derya Bakbak takdim etti. Milletvekili Derya Bakbak, “Bu güzel günde sizlerle birlikte olmak beni çok mutlu etti. GGC başkanımıza ben çok teşekkür ediyorum. 10 Ocak günü önemli bir gün. Gazeteciler açısında haklarını güvence altına alması anlamında çok önemli. Bu hakların daha yukarı çıkmasını bizlerde önemsiyoruz. Gaziantep’in sesini Türkiye’ye duyuran yerel basınımıza da teşekkür ederim.” dedi.

ACET: BÜYÜK BİR ONURLA DÖNÜYORUM

Kanal 7 Başkent Kulisi programı sunucusu Mehmet Acet, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, şöyle dedi: “Gaziantep’e kaçıncı kez geldiğimi saymamaya başladım. Ankara ve İstanbul’dan sonra en fazla program yaptığım şehir burası. İki konuda Gaziantep’e ve Gazianteplilere hayranlığım var. Birincisi bu şehre duydukları aidiyet duygusu, ikincisi ise bu şehrin yaşadığı sorunlar. Zaman zaman çok büyük sorunlar yaşadığını biliyoruz. Bu sorunları göğüslemede hep birlikle hareket etmesi ve çözüm odaklı olması çok güzel bir şey. Başkent Kulisi Programı’mı 14 senedir yapıyorum. Programların istikrarlı olması da önemlidir. Bu ödüle layık gördükleri için GGC’ye çok teşekkür ederim. Büyük bir onurla Ankara’ya döneceğim.”

KÜÇÜKKAYA’YA BİR ÖDÜL DAHA

Sabah kuşağının en çok izlenen haber programı ödülüne layık görülen FOX TV Çalar Saat programı sunucusu İsmail Küçükkaya, bir kez daha GGC tarafından ödüllendirildi. Küçükkaya plaketini CHP Milletvekili Bayram Yılmazkaya takdim etti. CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, “Geceyi düzenleyen İbrahim Ay ve yönetimine teşekkür ederim. Baskı ve ekonomik zorluklara rağmen çalışabilen gazetecilerin günü kutlu olsun. Emekleriniz boşa gitmesin" dedi.

KÜÇÜKKAYA: BENİM İÇİN ANLAMLI BİR ÖDÜL

FOX TV Çalar Saat Programı Sunucusu İsmail Küçükkaya da ödül almaktan mutlu olduğunu belirterek, “Aranızda olmaktan çok mutluyum. Bu başarılı organizasyonu yapan GGC’nin bütün emektarlarına başta İbrahim Ay olmak üzere teşekkür ve tebriklerimi sunarım. Benim için anlamlı bir ödül. Anlamlı olduğu kadar da değerli bir ödül. Gaziantep benim sevdiğim şehirlerden bir tanesi. Her yıl en az beş altı kez geldiğim bir kent. Ödülü bize takdir eden yerel gazeteci arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ben yedi yıldır Çalar Saat Programı’nı hazırlayıp sunuyorum. Sabah manşetleri sunarken Hürriyet, Sözcü, Cumhuriyet derken birden Gaziantep’ten Güneş, Oluşum gibi gazeteyi sunuyorum. Yerel gazetedeki arkadaşlarımın isimlerini ifade ediyorum. Bunun ne anlama geldiğini bilecek durumdayım. Dolaysıyla her sabah Gaziantep’te bizim selamladığımız kentlerden bir tanesi. Yerel basını güçlendirmemiz gerekiyor. Biz güçlendirirken sizlerin de Gaziantepli siyasetçilerin, belediyelerin, iş adamlarının yerel medyayı desteklemeli. Bunun altını çiziyorum. Lütfen gazetelere abone olun ve ilan reklamları verin. Çünkü ulusal basının zor zamanlardan geçtiği bir dönemde bizi kurtaracak olan şey mahalli basındır onları destekleyiniz."

NAZLI ÇELİK TÖRENE KATILAMADI

Yılın en iyi haber bülteni ödülüne layık görülen Star TV Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, babasının vefatı dolayısıyla törene katılamadı. Nazlı Çelik'in ödülü Star Haber Genel Yayın Koordinatörü Zafer Balkan'a CHP Milletvekili İrfan Kaplan tarafından verildi. Milletvekili İrfan Kaplan, ödül sonrası, “Nazlı Hanım’a başsağlığı diliyorum. Gecenizi kutluyorum. Başkanımıza böyle bir gece düzenlediği için çok teşekkür ederim" diye konuştu. Star TV Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik’in yerine ödülünü alan Star Haber Genel Yayın Koordinatörü Zafer Balkan ise, “Nazlı Hanım’ın sevgilerini ve selamlarını getirdim. Ödülü hem kendisi hemde Star TV adına alıyorum teşekkür ederim.”

Ödül töreninin ardından unutulmaz şarkıların bestekarı olan ünlü sanatçı Coşkun Sabah sahne aldı. Coşkun Sabah, Türk müziğinin birbirinden güzel eserlerini Gaziantepli gazeteciler için seslendirdi. Sahnedeki performansı ile büyük alkış alan Coşkun Sabah'a şarkılarında sık sık davetliler de eşlik etti.

GECEDE ÖDÜL ALANLAR

HABER KATEGORİSİ

Çetin Karabıyık (Güneş Gazetesi)

Sedat Torun (Telgraf Gazetesi)

Eyüp Burun (Demirören Haber Ajansı)

FOTOĞRAF KATEGORİSİ

Akif Parlak (Anadolu Ajansı)

Kadir Güneş (Demirören Haber Ajansı)

Kerem Kocalar (Anadolu Ajansı)

TV HABER KATEGORİSİ

Mustafa Kanlı (Demirören Haber Ajansı)

Bermal Baran (GRT TV)

Lider Olgun (İhlas Haber Ajansı)

SAYFA DÜZENİ KATEGORİSİ

Hüseyin Akçaay (Oluşum Gazetesi)

Fatma Nur Aşıroğlu (Metropol Gazetesi)

Zahit Öztürk (Referans Gazetesi)

RÖPORTAJ KATEGORİSİ

Hüseyin Küpeli (BOSS Dergisi)

Bahri Uçar (Referans Gazetesi)

Okan Çelik (Telgraf Gazetesi)

KÖŞE YAZISI KATEGORİSİ

Cihat Öztürk (Telgraf Gazetesi)

Hanifi Kılıç (Gaziantep Söz Gazetesi)

Gülay Yalçın (Metropol Gazetesi)

RADYO KATEGORİSİ

Emel Gürses & Teyfik Özdemir (Şirinnar Radyo)

Hakan Yeter (Kilim Radyo)

Mehmet Demirkıran (Fıstık Radyo)

ONUR ÖDÜLÜ

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat

YILIN EN İYİ KADIN HABER SPİKERİ ÖDÜLÜ

Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın

SABAH KUŞAĞININ EN ÇOK İZLENEN HABER PROGRAMI ÖDÜLÜ

FOX TV Çalar Saat Programı Sunucusu İsmail Küçükkaya

YILIN EN İYİ KADIN PROGRAM SUNUCUSU ÖDÜLÜ

Habertürk TV Program Sunucusu Didem Arslan Yılmaz

YILIN EN İYİ ERKEK HABER SPİKERİ ÖDÜLÜ

NTV Haber Spikeri Ahmed Arpat

YILIN EN İYİ HABER BÜLTENİ ÖDÜLÜ

Star TV Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik

YILIN EN İYİ ERKEK PROGRAM SUNUCUSU ÖDÜLÜ

Kanal 7 Program Sunucusu Mehmet Acet

Meslekte 25. yılını dolduran Murat Güreş, Nihat Düzgün, Aydın Akyürek, Yusuf Kılıç, Mehmet Bulut, Turgut Bozgeyik, Savaş Oğuz, Hamza Mercanoğlu, Yusuf Çetin, Halil Eyyupoğlu, Mehmet Erol Durgut, Müslüm Kılıç, Galip Ünkara, Tayfun Çakar, Yaşar Yavuz, Mehmet Bora Zor, Mehmet Boncuk, Hasan Kırmızıtaş, İsmail Şahin ve Hasan Özkal’a plaket verildi.

Vefa ödülüne layık görülen Hakan Yağlı'ya plaketini Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu takdim etti.

12 Oca 2020 - 16:15 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.